FORMAT NOU

Piqué, un 'Fora de sèrie' a TV-3

El defensa blaugrana estrena de forma oficial el nou programa de TVC, en què conversa amb el periodista Jordi Basté

L'espai, d'emissió setmanal, reunirà 15 professionals, que han treballat a la TV autonòmica, com Susanna Griso i Carles Francino

olerin35875522 gerard piqu  i jordi bast  conversen a  fora de s rie  telev161011202619

olerin35875522 gerard piqu i jordi bast conversen a fora de s rie telev161011202619

2
Es llegeix en minuts
OLGA LERÍN / BARCELONA

'Fora de sèrie', el nou programa d’entrevistes de TV-3, va viure una première d’altura el 22 de setembre passat amb una conversa entre Andreu Buenafuente i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. L’espai apuja definitivament el teló aquest dijous amb un altre fora de sèrie, Gerard Piqué. Els esdeveniments d’aquesta última setmana –el defensa blaugrana ha anunciat que deixarà la selecció espanyola després del Mundial del 2018– han fet que la xerrada que mantenen el jugador i el periodista Jordi Basté adquireixi, si és possible, més rellevància. 

  

 Fins a un total de 14 comunicadors més –entre els quals figuren Carles Francino, Júlia Otero, Manel Fuentes, Àngels Barceló, Àngel Casas, Josep Cuní, Toni Clapés i Susanna Griso– tornaran per un dia a la casa on van treballar en algun moment per mantenir una conversa amb la persona que ells triïn en entregues setmanals de gairebé una hora. «És una bogeria autèntica des del principi fins al final», va admetre Miquel Garcia, responsable de Nous Formats de TVC, apuntant a la complicació que ha suposat quadrar les agendes d’entrevistadors i entrevistats i al fet que les emissions es graven només amb una setmana d’antelació. Per això, i també per mantenir el factor sorpresa, des de la tele autonòmica només s’ha confirmat en aquesta relació d’il·lustres l’actor Sergi López, que el 20 d’octubre vinent serà el convidat de Carles Francino.

    

FUGIR DEL TÒPIC

Aquesta proximitat és la que s’estableix aquest dijous entre Piqué i el seu amfitrió, Basté. El periodista assegura que després de les últimes declaracions del jugador, el programa no deixarà indiferent. El futbolista va ser la seva primera opció d’entrevistat: «És un personatge fascinant, que es mulla en tot moment, fugint del tòpic, i es complica la vida». La conversa es converteix, així, en una espècie d’autobiografia del defensa, que aborda el tema del Barça, «en clau de passat,  present i futur», i parla «obertament» de Catalunya i de la selecció espanyola, de Cristiano Ronaldo i de la seva relació amb la cantant Shakira.

JORDI COTRINA

Piqué i Shakira, al Camp Nou, durant la celebració de la Copa del Rei 2015.

 Els protagonistes de la trobada escolten música al cotxe de Piqué, visiten l’empresa de videojocs de la qual el blaugrana és accionista –té una plantilla de més 40 treballadors– i, és clar, trepitgen la gespa del Camp Nou i la tercera graderia.

Notícies relacionades

    

En el peculiar llistat no hi són tots els que són –queda oberta la porta a fer una segona temporada del format–, però des de TVC s’insisteix que la resposta dels professionals ha sigut excel·lent.