del 'pactòmetre' al 'paquetòmetre'

Ferreras fa hores extres amb Buenafuente

El clon del periodista va irrompre en el programa del 'showman' a Movistar+

El clon de Ferreras irromp en el monòleg de Buenafuente.   / MOVISTAR+

1
Es llegeix en minuts

Antonio García Ferreras va fer ahir hores extres amb Andreu Buenafuente en el seu programa 'Late motiv' del canal #0 de Movistar+, encara que només es tractés de l'imitador del presentador d''Al rojo vivo' de La Sexta. L'aparició del 'fals Ferreras' interrompent el monòleg del 'showman' català ja s'ha convertit en viral a les xarxes, una cosa que el programa ja va aconseguir amb altres vídeos com el de Bertín Osborne i la paròdia de Hitler.

"Perdó per interrompre però feia 10 minuts que no sortia a la televisió i he dit: en algun lloc havia de sortir", va comentar l'imitador Raúl Pérez com el clon de Ferreras quan va sortir a escena, ironitzant sobre la seva constant presència a la graella de La Sexta.

La que també va aparèixer a la conversa entre Buenafuente i Ferreras va ser Ana Pastor: "Pastor, et veig molt desmillorada", li va deixar anar Pérez a Andreu quan la va veure, mentre movia les mans espasmòdicament. "És que genero energia eòlica", es justificava el clon de Ferreras.

També es va comentar la vida diària del periodista: "A casa el periodisme hi és a tot arreu, Pastor m'embolica els entrepans en paper de diari. I jo cada matí, llenço l'entrepà", va comentar Ferreras.

"PEDRO SÁNCHEZ, 'EL ROJO MUERTO'"

Buenafuente va aprofitar la presència de l'imitador del periodista de La Sexta per preguntar-li com resumiria la crisi del PSOE, una cosa que el 'fals Ferreras' va resumir de forma contundent: "Ferreras, 'al rojo vivo'. Pedro Sánchez, 'el rojo muerto'".

Notícies relacionades

Tampoc va faltar la broma sobre el ja famós 'pactòmetre' de Ferreras, que el periodista ha tret en cada especial fet durant les eleccions generals:"Ara, he tret el 'paquetòmetre'. Sembla que Pedro Sánchez marca un 20% de paquet i Susana Díaz té un 98% de paquetàs", va resumir.

A part del seu treball al 'Late motiv', Raúl Pérez és un dels actors de la nòmina de 'Crackòvia', on des de la temporada passada triomfa amb les seves imitacions de personatges com Josep Pedrerol i Manolo Lama.