'SHOW' INSUBMERGIBLE

'Gran hermano', capítol 17

La mare de tots els 'realities' inicia la seva nova temporada a Tele 5 amb Jorge Javier Vázquez en lloc de Mercedes Milá

hermano

hermano

1
Es llegeix en minuts

El fenomen audiovisual de 'Gran hermano' segueix la seva marxa cap a la immortalitat: Tele 5 estrena aquest dijous, 8 de setembre (22.00 hores), la 17a edició d'aquest 'reality show' ,17a edició d'aquest 'reality show' , que inclou com a gran novetat la presència de Jorge Javier Vázquez com a nou presentador, en substitució de Mercedes MiláJorge Javier Vázquez com a nou presentadorMercedes Milá, que semblava ser l'única capaç d'animar l'espectacle d'aquest programa. Veurem.

També hi destaquen importants novetats tecnològiques per sorprendre l'audiència, canvis en la imatge del programa i a la casa, així com una cobertura més gran a les xarxes socials.

Jorge Javier Vázquez encapçala la terna de presentadors formada per Jordi González, al capdavant de 'GH: el debate' i Lara Álvarez, enviada especial a la casa de Guadalix de la Sierra (Madrid), a 'GH: Límite 48 horas'.

Al programa arriben també els últims avanços en emissió en directe, que fusionen entorns virtuals i reals a l'incorporar solucions gràfiques en viu, una revolució tecnològica amb la qual esperen sorprendre l'audiència, informa Mediaset en una nota. Per a això, les instal·lacions de la casa de Guadalix de la Sierra han sigut dotades de noves infraestructures i equipaments, amb a prop de 100 posicions de càmera i 75 micròfons per seguir els participants a totes hores.

El logo del programa, així mateix, es renova per ser ara un ull de colors, en consonància amb la nova imatge de la casa, en què destaca el seu renovat jardí, que serà més lluminós i es convertirà en el centre de la vida dels 17 concursants.

Aquest any, Mediaset completarà la seva cobertura de l'esdeveniment en televisió a través de Tele 5 i Divinity; a internet a les pàgines web del canal, Mitele.es i Radioset.es; en l'aplicació oficial del concurs, que tornarà a fomentar el contacte directe i la interactivitat amb els seus seguidors, i a les xarxes socials.

Notícies relacionades

Al finaitzar l'anterior temporada amb els seus millors registres d'audiència de les últimes cinc edicions, amb un 23,1 % de quota de pantalla i 2,8 milions d'espectadors, l'inici de la nova edició de 'Gran hermano' conclou el procés de selecció a què es van presentar més de 13.000 candidats.

Aquest format, produït a Espanya per Tele 5 en col·laboració amb Zeppelin TV, s'ha convertit en el referent de la telerealitat a nivell mundial i ja compta amb 268 edicions emeses en 50 països del món.