compte enrere

'Gran hermano 17' llança el seu primer vídeo promocional

El veterà 'reality' de Tele 5 revela el seu nou i acolorit logotip

 

  / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts

'Gran hermano 17' 'Gran hermano 17'ja escalfa motors de cara a la seva pròxima estrena a Tele 5, en una temporada marcada pel canvi de presentador del 'reality', en què Mercedes Milá cedirà el testimoniMercedes Milá a Jorge Javier Vázquez.

Mentre aprofiten els últims dies de càsting i després de recórrer la costa espanyola amb la 'caravana de Gran hermano', que també va passar per Barcelona, Mediaset acaba de llançar el primer vídeo promocional de la nova temporada.

MÉS COLOR AL LOGO

"Canvia la forma. La forma de mirar. Canvia el moment. El teu moment de sentir. Canvia el color. Colors com mai. Alguna cosa està canviant. ¿Preparats?".

Notícies relacionades

Així arrenca la primera promo de ‘Gran hermano 17’, que  descobreix el nou logotip del concurs, en què es manté l'ull que ha caracteritzat el programa durant tots aquests anys, però que ara té molts més colors que l'anterior.

La gran novetat d'aquesta temporada serà el canvi de presentador, encara que a les xarxes molts seguidors del programa encara no estan convençuts que Milá cedeixi el seu paper com a mestra de cerimònies a Jorge Javier i asseguren que es tracta d'una estratègia promocional.