17a temporada

Al càsting de 'Gran hermano' amb bolquers

Barcelona ha acollit aquest cap de setmana la caravana on es feien les proves de selecció per al 'reality' de Tele 5

mdedios34800378 barcelona  barcelon s  24 07 2016  televisi n    la caravana160724172919

mdedios34800378 barcelona barcelon s 24 07 2016 televisi n la caravana160724172919 / DANNY CAMINAL

2
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Joan buscava ahir al matí l’únic racó amb ombra al costat de la caravana de Gran hermano, que aquest cap de setmana va desembarcar a Barcelona per acollir el càsting presencial per a la 17a temporada del famós reality show de Tele 5. Ell no es presentava a les proves, però sí la seva dona, Exilda, una noia de Santpedor que feia una hora que feia cua a ple sol al costat de la platja de la Mar Bella.

No eren els únics que anaven en parella al concorregut càsting i aguantaven estoicament la sufocant calor, però sí els que ho feien amb un nadó, l’Iris, de tan sols un mes i mig. D’aquí ve la recerca desesperada de l’anhelada ombra. La mare de la nena reconeixia que li costaria separar-se de la seva filla, tot i que entraria al programa «pel seu bé». «El que m’agradaria seria entrar-hi amb ella...», sospirava, mentre es preparava per calmar l’Iris donant-li el pit. «De moment, per si d’aquí uns mesos ens hem de separar, m’estic començant a treure la llet», aventurava.

Encara que els aspirants poden seguir presentant-se al càsting on line del concurs fins al 31 d’agost, molts han preferit viure en primera persona com seria parlar durant un minut al confessionari del programa, ja que aquesta era la prova a què s’enfrontaven a la caravana, on es reproduïa l’espai en miniatura.

Una experiència única per a molts dels que anaven al càsting. La lituana Daiva, per exemple, que no s’ha perdut «cap edició» durant els 10 anys que fa que viu a Espanya, o la veneçolana Margury, que només fa un any i mig que és a València i ja n’ha vist dues temporades. No va saber que la caravana passava per la seva ciutat, i no s’ho va pensar dos cops a l’hora de fer un viatge exprés d’un dia a Barcelona per anar al càsting.

Tots els aspirants tenien molt present que Mercedes Milá no serà a la nova temporada, a qui la substituirà Jorge Javier Vázquez. «Com ella, cap», assegurava la Mireia, una jove dependenta de Sabadell que reconeixia que s’havia presentat a la caravana en un acte de «rebel·lia». «Ningú sap que he vingut. Visc amb els meus pares i vull demostrar-los que puc conviure amb altra gent».

Notícies relacionades

«Se la trobarà a faltar», afirmava l’Adrián, de Malgrat de Mar, mentre que el seu amic Brian afegia: «Prefereixo la Mercedes. És més directa i sincera». L’Iván sentenciava: «No serà el mateix sense ella». 

Un altre aspirant, Carlos, de 23 anys, hi va anar amb la seva germana. «Ara només ve a recolzar-me, però el 30 d’agost fa 18 anys i ja podrà presentar-se al càsting on line, que es tanca just l’endemà», va assegurar.