LA VUELTA D'UNA ESTRELLA TELEVISIVA

Sara Carbonero torna a Tele 5 amb un 'talent de show' de moda

L'experiodista d'esports defineix 'Quiero ser' com un "canvi natural" en la seva carrera

El concurs s'emetrà de dilluns a dijous i enfrontarà joves ensinistrats per bloguers

mdeluna34737643 gra025  madrid  18 07 2016   sara carbonero posa para los me160718195852

mdeluna34737643 gra025 madrid 18 07 2016 sara carbonero posa para los me160718195852 / Ballesteros

2
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

Sara Carbonero torna aquest dimarts, 19 de juliol, a Tele 5 amb 'Quiero ser'  (22.00 hores), un concurs per descobrir nous talents de la moda que suposa el retorn de la periodista manxega després de marxar a viure a Porto amb el seu marit, Iker Casillas. Produït per Mandarina ('¡Qué tiempo tan feliz!'), el nou format enfrontarà, de dilluns a dijous, is joves dividits en tres equips que seran instruïts per tres prestigiosos gurus de la moda: les blogueres Dulceida (Aída Domenech) i Madame de Rosa (Ángela Rozas) i el dissenyador de roba flamenca Cristo Báñez.

Crear tendència, inspirar dones i homes amb impactants estilismes i descobrir el que es portarà la temporada que ve és el somni de milers de joves que pul·lulen per internet i les xarxes socials. A ells es dirigeix aquest nou 'talent show' diari d'uns 40 minuts de durada que conduirà Carbonero, bloguera de moda des de fa gairebé tres anys a la revista 'Elle'. "Les enquestes demostren que el 80% de les noies volen triomfar en un blog o a Instagram, i jo el que prentenc ensenyar-los és que s'ha de treballar de valent per arribar a dalt", ha advertit durant la presentació Dulceida.

La mecànica del concurs és bastant senzilla: de dilluns a dimecres es veuran les proves a què se sotmetran els concursants, elegits entre més de 3.000 aspirants, mentre que dijous arribarà el moment de la decisió final. Carbonero exercirà de mestra de cerimònies i cada ensinistrador ('coach') salvarà un dels seus dos alumnes, que guanyarà el dret a quedar-se al programa una setmana més. D'entre els tres participants no elegits, els professors emetran un vot unànime per salvar-ne un i, al final de la gala, seran els mateixos concursants els que triïn un dels dos nominats restants per seguir en la competició. El lloc de l'eliminat serà ocupat per un nou aspirant la setmana següent.

Els reptes i les proves que hauran d'afrontar els candidats apareixeran trufats amb els conflictes i vaivens que generi la convivència. "'Quiero ser' és molt més que un 'talent show' de moda perquè per als concursants l'experiència s'ha convertit en uan cosa vital i el programa recull aquesta part de 'reality': es fan amigues i després enemigues, rivalitzen, s'emocionen...", avança la directora del programa, Cintia Castañeda. En principi, s'han firmat 30 entregues que seran emeses fins a principis de setembre. 

CANVI NATURAL

Notícies relacionades

Carbonero afronta aquesta nova aventura com "un repte personal", encara que està tranquil·la perquè la moda i les xarxes socials són un món que controla. "Després de tota la vida fent esports, m'arriba aquest canvi com una cosa natural perquè em sento molt còmoda i em venia molt de gust estar un programa que no sols tracta de moda, sinó també d'estil de vida", confessa la periodista. Els avantatges amb què parteix 'Quiero ser' són, segons ella, que "no hi ha res de semblant a aquest programa en la televisió" i que es tracta d'un format "fresc i ideal per a un moment com l'estiu". "A mi m'encanta la moda i m'estic implicant molt amb els concursants", afegeix.

El director de continguts de Mediaset, Manuel Villanueva, situa aquest nou projecte com "un pas més" en l'estratègia de Tele 5 d'"establir una aliança entre televisió i xarxes socials". "Fins ara la nostra relació amb internet i les noves tecnologies ha sigut com a distribuïdors de continguts, però ara estem intentant que aquests espectadors que usen altres dispositius vinguin també a la televisió”, conclou.