relleu

La família del Super3 es renova amb la Nenúfar i la Matoll

Els nous personatges substitueixen la Lila i en Desmond, que deixen el canal

 

 

2
Es llegeix en minuts
MARISA DE DIOS / BARCELONA

nal, la Lila i en Desmond han portat a terme els seus plansLila  en Desmond  i s'han mudat a un castell encantat. Però la casa de la família del Super3 família del Super3ja té noves inquilines, la Nenúfar i la Matoll, que des d'avui mateix s'uneixen a la plantilla de personatges del canal infantil de Televisió de Catalunya (TVC), i s'afegeixen a l'Àlex, el Pau, el Fluski, la Pati Pla i els malvats de la funció, el Sr. Pla i el seu esbirro Rick. Les noves inquilines són un regal de comiat de la mateixa Lila al seu pare, el Pau, que ha convertit un nenúfar i un matoll del seu hivernacle en dues elfes amb unes orelles punxegudes i l'aparença d'unes nenes de 8 anys.

Encara que la Nenúfar i la Matoll són germanes, els seus caràcters són totalment oposats. Mentre que la primera és delicada i una somiadora empedreïda, la segona és una noia valenta i molt decidida.

La seva arribada revolucionarà la resta d'habitants de la casa i fins i tot també l'extraterrestre Biri Biri i el Sr. Pla.

AMB PODERS MÀGICS

Sobretot, perquè totes dues encara no controlen els poders amb què les ha dotat la Lila, i això provocarà més d'un ensurt a la família del Super3 mentre experimenten amb la màgia a la seva nova llar: l'hivernacle on tant de temps passa el Pau.

Amb aquest relleu, el canal diu adéu a un dels seus personatges més emblemàtics i veterans, la Lila, que era al canal des del desembarcament de la família del Super3 el 2006.

De fet, l'audiència ha pogut veure en tot aquest temps com creixia el personatge d'aquesta "nena rareta", com l'anomenava el Sr. Pla, aficionada a les històries de fantasmes i esperits i que tenia com a mascota una enorme aranya, la Mildred.

EL PRECEDENT DEL ROC

Però aquesta no és la primera baixa a la família del Super3, ja que fa unes temporades se'n va anar un altre dels seus integrants, l'impetuós Roc.

Precisament, la seva marxa va ser coberta llavors per l'aparició del nòvio fantasma (i fins llavors invisible) de la Lila, en Desmond.

25 ANYS DE PERSONATGES

Des de l'inici del Club Super3, ja fa 25 anys, TVC va apostar per crear uns personatges propis per al programa i, des del seu naixement l'octubre del 2009, pel canal Super3.

Notícies relacionades

En un principi, van ser els ja inoblidables Nets, Petri, Noti Press, el xerraire Tomàtic (a qui posava la veu Ferran Albiol, ara com el Cincsegons del 'MIC'), el malvat Megazero i les mascotes Flash, Top i Buff, que després van substituir la Ruïnosa, la Bibiana, el Jordi, el Krust (interpretat per l'actor i músic Joan Dausà), la Kès (l'Agnès Busquets del 'Polònia') i el Lèmak.

Ja el 2006, arribaria la família del Super3.

Temes:

Super 3 TV-3