NOU FORMAT

Antonio Baños fitxa per BTV

El periodista i exdiputat de la CUP parlarà els dilluns d'història en el renovat 'Terrícoles'

 

  / CARLOS MONTAÑÉS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El periodista, historiador i exdiputat de la CUP Antonio Baños serà un dels cinc presentadors de ‘Terrícoles’, de BTV, espai que canvia de format i es converteix en un programa coral d'entrevistes en profunditat no lligat a l'actualitat. Cada dia hi haurà un presentador. A banda de Baños, seran Lluís Reales (el director de l'espai), Tania Adam, Patricia Soley-Beltrán i David Guzmán.

Notícies relacionades

Amb un to de conservació, l'espai presenta habitants de la Terra que desenvolupen activitats creatives i d'interès públic, que acumulen coneixement i experiències per compartir, que tenen idees i visions del món de la societat orientades al canvi i a la transformació. La intenció és suscitar la reflexió i el pensament.

Les temàtiques que es tracten són àmplies. Els dilluns, Baños parlarà sobre la història de Barcelona amb un personatge. El dimarts, Reales se centrarà en la ciència i el medi ambientTania Adam serà l'encarregada els dimecres de la creació cultural i Patrícia Soley-Beltrán parlarà els dijous de pensament. Els divendres, David Guzmán dedicarà l'espai a la literatura.