AQUEST DISSABTE, GRATIS AMB 'EL PERIÓDICO'

Cayetana Guillén Cuervo, actriu i fan d''El Ministerio del Tiempo'

La intèrpret parla a 'Teletodo' de la sèrie de culte de TVE que viatja al passat

ialvarez33834989 portada del  teletodo  del  dia 14 mayo del  2016 160511161248

ialvarez33834989 portada del teletodo del dia 14 mayo del 2016 160511161248

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

És una de les cares més associades a RTVE, perquè se la pot veure a TVE-1 exercint la seva feina d'actriu a la sèrie ‘El Ministerio del Tiempo’, i a La 2, de presentadora cinematogràfica, a ‘Versión española’, i cultural, a ‘¡Atención obras!’. O sigui, que a Cayetana Guillén Cuervo ningú li dóna res per ser filla de Fernando Guillén i Gemma Cuervo, sinó que s'ho treballa.

I ara és feliç amb la segona temporada de la sèrie sobre retorns al futur, perquè que hagi seguit no ha estat fàcil. Així ho explica a l'entrevista que publica ‘Teletodo’: “Érem conscients que tenia una audiència social tremenda. Hauria sigut molt injust que no renovés perquè l'audiència oficial no fos tan alta”, diu. I afegeix: “Aquesta sèrie s'hauria de difondre als col·legis: el meu fill té 10 anys i la veu a casa amb els amics”.

Salas i Blades

La revista de dissabte també publica dues entrevistes amb Marina Salas i Rubén Blades. Salas, que va aconseguir la popularitat a bord d'‘El barco’ d'Antena 3, és ara una dels 27 protagonistes de ‘Cites’(TV-3), la ficció sobre les trobades concertades per la xarxa. “No sóc assídua de les aplicacions per lligar. Jo sóc més romàntica. Encara que mai se sap”, confessa a ‘Teletodo’. I també apunta que, encara que hi ha semblances entre el seu personatge i ella, “Gina és molt 'punky'”.

Blades, per la seva part, és mundialment famós per la seva faceta de cantant, encara que també és actor, escriptor i polític i es va presentar a les presidencials a Panamà. Ara és un dels protagonistes de la sèrie de l'AMC ‘Fear the walking dead’, en què dóna vida a un personatge amb un passat fosc que lluita per sobreviure. “Aquesta sèrie em dóna una gran visibilitat”, assegura a l'entrevista que publica el suplement.

Sacristán, a ‘Salvados’

‘Salvados’ tanca la seva temporada amb una entrevista a un personatge amb moltes coses a dir, l'actor José Sacristán, i d'això n'informa el suplement. Com de la doble oferta documental que proposa aquesta setmana el programa ‘Sense ficció’ (TV-3), amb reportatges sobre el filòsof i religiós Lluís Maria Xirinacs i sobre els paradisos fiscals.

Notícies relacionades

La secció dedicada als programes infantils destaca l'estrena de ‘Dinotrux’ a Clan, sobre dinosaures robòtics, i en l'apartat de les televisions de pagament destaquen les estrenes de dues sèries protagonitzades per ‘hackers’ que treballen al costat de la llei: ‘Mr. Robot’, que emet C+ Series i ‘Eye Candy’, de Fox Live. La revista de dissabte també dóna una àmplia informació sobre les diverses cites que tindran aquests dies el futbol, el motociclisme i el bàsquet.

El suplement també ofereix la programació de les principals cadenes i informació sobre les sèries i les pel·lícules més destacades, a més de passatemps.