NOVA PRODUCCIÓ

Netflix reuneix Ashton Kutcher, Sam Elliott i Debra Winger a 'The ranch'

La nova comèdia, que s'estrena l'1 d'abril, està ideada pels productors de 'Dos hombres y medio'

fotos-serie-the-ranch-netflix-03

fotos-serie-the-ranch-netflix-03
mdeluna33223773 television nueva telecomedia de netflix the ranch160321182707

/

2
Es llegeix en minuts

El 19 de febrer del 2015 es va emetre als EUA l’últim episodi de 'Dos hombres y medio'. Però només un any després, el mateix equip que va fer d’aquella comèdia un dels grans èxits televisius durant els 12 anys que va estar en antena -Don Reo i Jim Patterson- s’ha tornat a reunir per, sota el paraigua de Netflix, posar en solfa 'The ranch', una nova producció de la plataforma audiovisual per internet que s’estrenarà l’1 d’abril i que té com a trio protagonista Ashton Kutcher, Sam Elliott i Debra Winger.

Ambientada en un ranxo de Colorado, aquesta nova comèdia narra la vida de Colt (Kutcher) després del seu retorn d’un intent fallit de fer carrera com a professional del futbol americà. Ara haurà d’assumir les responsabilitats del negoci familiar al ranxo amb el seu germà gran, Jameson Rooster (Danny Masterson), i el seu pare Beau (Elliott), a qui no veia des de feia 15 anys. Winger assumeix el paper de Maggie, mare de Colt i Rooster i encarregada del bar del poble. Així, un ranxo en decadència de l’Amèrica profunda, pares separats i un germà que es va quedar a casa per ajudar és l’escenari amb què Kutcher busca lluir-se, després del seu pas per l’última etapa de 'Dos hombres y medio'.

A més, l’actor torna a coincidir amb Masterson, amb qui fa una dècada va treballar a la sèrie That 70s Show, que a Espanya van emetre a principis de segle Paramount Comedy i Neox, amb el títol de 'Aquellos ­maravillosos 70'.

'The ranch' parla sobre la vida a la petita ciutat, sobre una família trencada en una petita ciutat. I sobre les relacions adultes entre germans, entre pares i fills», ha explicat Kutcher en declaracions a l’agència Efe.

Notícies relacionades

El protagonista de la pel·lícula 'Jobs' encarna Colt Bennett, que torna a casa després d’un breu pas pel futbol americà semiprofessional. Però descobreix que el ranxo al qual el seu pare i el seu germà encara entreguen la seva vida està molt a punt de fer fallida. «És una tendència global que està passant, en què els nois marxen, aconsegueixen diplomes universitaris i tenen grans idees sobre el que faran en les seves vides... Però, a vegades, aquell lloc de treball per al qual tens un títol no existeix i has de tornar amb els teus pares i lidiar amb ells com a adult», ha comentat l’actor.

AMÈRICA PROFUNDA

Encara que 'The ranch' es basa en la cultura i l’humor dels EUA més profunds, la idea és tocar també la comèdia universal, afirma Masterson. «Tothom se’n pot riure d’un pare despòtic, d’un parell de germans que s’estimen molt però que també s’odien, de tenir com a objectiu prendre un trago, la meta de treballar tot el dia per poder arribar al bar a queixar-se de la vida», considera Masterson. Els coprotagonistes destaquen el punt tragicòmic de la sèrie, el d’«haver de tornar» a un lloc com és un ranxo en ruïnes i sense futur. Però sobretot, i primer que res, remarquen que és una comèdia en què s’han tornat a reunir dos actors que van fun­cionar molt bé a Aquellos maravillosos 70. Per això, tornar a treballar junts ­«semblava el més correcte».