EL RETORN D'UNA SÈRIE D'ÈXIT

Torna 'El Príncipe' per marxar

Álex González i Hiba Abouk, protagonistes de la sèrie de Tele 5 ’El Príncipe’.

Álex González i Hiba Abouk, protagonistes de la sèrie de Tele 5 ’El Príncipe’.

2
Es llegeix en minuts

De l'ampli elenc d'artistes i personatges que conformen la trepidant trama d''El Príncipe', se'n pot destacar un grup que marca el ritme de la producció. 

FRAN PEYÓN (JOSE CORONADO)

Home decidit, és un inspector de policia que fa 12 anys que està destinat a Ceuta. Gràcies al seu do de gents, té una bona relació tant amb els bons com amb els dolents de la conflictiva barriada d'El Príncipe. L'arribada de Morey, un nou inspector en cap, l'afectarà més del que s'imagina. Quan descobreix què és el que aquest oculta, es convertirà en el seu gran aliat.


JAVIER MOREY (ÁLEX GONZÁLEZ)

Després de treballar com a infiltrat de l'CNI en diferents bandes urbanes, Morey és enviat a El Príncipe per investigar les tècniques de reclutament i les fonts de finançament dels grups radicals islàmics. Amb una sorprenent capacitat d'observació, s'enamora perdudament de Fátima. El final de la primera part de la segona temporada el deixa en una situació molt delicada.


FÁTIMA (HIBA ABOUK)

D'arrels musulmanes, Fátima és una noia atractiva a qui l'educació occidental ha convertit en una dona moderna. Creu que el narcotràfic local i els grups radicals són perjudicials per al barri. Es casa amb el seu cosí Khaled, empresari i ideòleg de un d'aquests grups, encara que l'amor de la seva vida és Morey. Viu entre dues aigües.


FARUQ (RUBÉN CORTADA)

Seductor i amant del risc, és el germà gran de Fátima. Controla una de les xarxes de narcotràfic més importants del barri i ha jurat venjar la mort del seu germà petit, que va ser captat per un grup radical. No veu amb bons ulls la relació de Fátima i Morey, encara que aquest li salva la vida.


KHALED (STANY COPPET)

Atractiu empresari de la construcció marroquina, cosí de Fátima, amb qui està casat. L'arribada de l'inspector Morey li ha posat les coses difícils en els seus plans com a líder de la cèl·lula terrorista, i en el seu matrimoni, ja que Fátima no pot oblidar l'idil·li que va viure amb Morey abans de casar-se i l'està traint amb ell.


SERRA (PAU DURÀ)

Agent del CNI i cap de Morey, enviat a Ceuta per lluitar contra el terrorisme. En principi sembla un professional implacable i molt involucrat en la seva feina, però s'acabarà descobrint que amaga fosques intencions quan mata l'agent López perquè tots creguin que ell era l'impostor infiltrat.


LAURA HIDALGO (NEREA BARROS)

Notícies relacionades

Agent del CNI destinada a Ceuta per ajudar Serra i Morey. Treballa colze a colze amb aquest últim i hi acabaran intimant. Fins al punt que se'n van al llit junts, encara que tots dos es mouen per l'interès. L'inspector intueix que amaga alguna cosa. Al final de l'últim capítol emès, tots dos es troben en una nau industrial abandonada, ella l'apunta amb una pistola i se sent un tret.


MATI (THAÎS BLUME)

Jove policia que es caracteritza per ser molt valenta i tenaç. Encara que últimament el seu rendiment no és el mateix, ja que s'està recuperant del trauma que li va produir saber que el seu nòvio i company de feina era en realitat un terrorista i intenta superar la seva tràgica mort. És una de les fidels aliades de l'agent Fran.