aquest dimecres

Bertín visita la casa d'Iker Casillas i Sara Carbonero a Porto

El futbolista i la periodista són els protagonistes del programa de TVE-1 'En la tuya o en la mía'

iker-casillas-5

iker-casillas-5

1
Es llegeix en minuts

El porter Iker Casillas serà el convidat de la pròxima entrega del programa ‘En la tuya o en la mía’i obrirà les portes de casa seva de Porto en la primera entrevista que concedeix a Portugal a una televisió espanyola.

L'equip del programa surt per primera vegada d'Espanya per conèixer com és la vida del capità de la selecció espanyola de futbol a la seva vivenda, on viu amb Sara CarboneroSara Carboneroembarassada del seu segon fill, i el seu primogènit, MartínMartín.

A l'entrevista amb Bertín, Iker farà un repàs de la seva trajectòria professional, des dels seus humils començaments a Móstoles fins a convertir-se en el millor porter del món.

També coneixerem com va viure el triomf en les dues Eurocopes i el Mundial de futbol, com va conèixer Sara Carbonero i com va anar la seva polèmica sortida del Reial Madrid i la seva relació amb l'exentrenador del club José Mourinho.

OUS AMB PATATES

Bertín aconseguirà que Iker es col·loqui un davantal i, per primera vegada, el presentador farà de xef per ensenyar a l'esportista a cuinar uns ous ferrats amb patates.

Sara Carbonero també estarà present en el programa i desvelarà com era parlar de la seva parella als informatius i com porta l'embaràs del seu segon fill.

UNA PARTIDA DE MUS

En aquesta ocasió no hi haurà ni futbolí ni billar ni ping-pong, sinó que Bertín i Iker es llançaran preguntes en una partida al mus, aprofitant que el porter va ser campió d'Espanya d'aquest joc.

Notícies relacionades

Entre partida i partida, Osborne li anirà llançant algunes preguntes: ¿li ha fet alguna oferta el Barcelona?, ¿qui és per a Iker el millor futbolista del món: Messi o Cristiano Ronaldo?

Vicente del Bosque, Fernando Hierro, Alejandro Sanz i el periodista de TVE Sergio Sauca ajudaran a conèixer una mica millor el costat més íntim del capità de la selecció.