DISSABTE, A 'TELETODO'

Carlos Latre, l'home de les 1.000 cares

L'humorista, imitador i presentador repassa la seva extensa carrera

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Fa de jurat a 'Tu cara me suena' (Antena 3 TV), col·labora en el programa radiofònic 'Más de uno' (Onda Cero) i encara li queda temps per recórrer el país amb la gira de l'espectacle '15 años no es nada'. Aquest és l'imitador, humorista i presentador Carlos Latre, que fa un repàs de la seva prolífica carrera a 'Teletodo'. "Imitar té molt de psicologia, perquè has d'entendre els personatges", explica al suplement, i assegura que, després de 15 anys de professió, encara "hi ha molt a fer".

Latre també fa balanç de la seva col·laboració, com a jurat, a 'Tu cara me suena', del qual afirma que li ha canviat "la vida": "Vaig passar de ser humorista i imitador a poder fer altres coses". I confessa que li faria "molta por" participar com a concursant en l'exitós programa d'A-3.

'Master chef', el popular concurs gastronòmic de TVE-1, torna a la tele estatal en la seva versió júnior, dimarts,1. Per a l'ocasió, el plató del programa viurà moltes transformacions i el jurat que componen Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera patirà un embruix en alguna de les proves.

LA LLUITA CONTRA LA SIDA

El Dia Mundial de la Lluita contra la Sida ocupa part de la secció dedicada als documentals. 'Documentos TV' (La 2) i 'Els dies clau' (El 33) aborden la malaltia des de diferents perspectives. I entre les novetats destaca l'entrevista que Bertín Osborne farà al president del Govern, Mariano Rajoy, a 'En la tuya o en la mía' (TVE-1, dimecres, 2).

A la revista setmanal, Jesús Calleja explica les interioritats del seu 'Planeta Calleja' (Cuatro), que diumenge, 29, compta amb la presència de la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría.

EL MUNDIAL DE F-1 S'ACOMIADA

En els nens, 'La oveja Shaun' és la protagonista del canal Super3, i a la tele de pagament, Sarah Lancashire és una sergenta de policia a la sèrie 'Happy Valley' (Canal+ Series Extra, dilluns, 30).          

I en els esports, el Barça s'enfronta a la Reial Societat a la Lliga (Canal+ Liga, dissabte, 28), torna la Copa del Rei amb els partits de 16s de final i s'acomiada el Mundial de F-1 a Abu Dhabi.

Notícies relacionades

'Teletodo' també inclou la programació de les principals cadenes, una selecció de sèries i pel·lícules, i unes pàgines destinades a passatemps.

             

Temes:

Carlos Latre