TELEVISIÓ DE PAGAMENT

Spielberg fa del seu 'Minority report' una sèrie

Fox estrena l'adaptació televisiva de la popular pel·lícula, però sense Tom Cruise

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El 2002, Steven Spielberg va portar al cine la novel·la de ciència-ficció Minority report, que Philip K. Dick va publicar el 1956. L'èxit d'aquella adaptació, que va protagonitzar Tom Cruise, ha portat El mateix Spielberg a produir una nova vida d'aquella trama, ara per a la petita pantalla, i que avui (21.30 hores) estrena a Espanya la tele de pagament Fox. Això sí, ara sense Cruise al capdavant.

Notícies relacionades

Produïda per Max Borenstein (Godzilla), la versió televisiva de Minority report se situa a Washington, el 2065, 10 anys després de la conclusió de la pel·lícula: la unitat de precrim (que dirigia Cruise) ha sigut desmantellada i els tres germans que eren capaços d'identificar tota mena de delictes abans que es produïssin viuen en l'anonimat. Però Dash (l'actor Stark Sands, Generation Kill, Banderes dels nostres pares) segueix tenint visions i decideix utilitzar-les per ajudar la detectiva de policia Lara Vega (Meagan Good, Mr.Robinson, Californication) per acabar amb els pitjors crims abans que es produeixin. Junts crearan una particular parella.

Estrenada als EUA el 21 de setembre passat, la sèrie va tenir una bona arrencada (3.100.000 teleespectadors de mitjana), però s'ha anat desinflant de mica en mica fins a quedar en 1.920.000 seguidors (26 d'octubre). Aquests discrets resultats han fet que la mateixa Fox hagi decidit reduir la producció, dels 13 episodis previstos inicialment, als 10 capítols. Així, difícilment hi haurà segona entrega.