FICCIÓ D'ÈXIT

Les noies de 'Vis a vis' tornen a la presó

Comença a Almeria el rodatge de la segona temporada de la sèrie d'Antena 3 TV

Maggie Civantos i, al fons, Alba Flores, durant el rodatge de la segona temporada de ’Vis a vis’.

Maggie Civantos i, al fons, Alba Flores, durant el rodatge de la segona temporada de ’Vis a vis’.

1
Es llegeix en minuts

Les agitades recluses de Cruz del Sur seguiran posant els cabells de punta als espectadors d’Antena 3 en la segona temporada de 'Vis a vis', que s’acaba de començar a rodar en terres almerienques. El 'thriller' carcerari, que va sorprendre tothom la primavera passada pel seu ritme frenètic, aprofundirà en les trames obertes i comptarà amb els mateixos personatges, encara que donarà més espai a les preses secundàries. Però el triumvirat format per Maggie Civantos, Carlos Hipólito i Najwa Nimri continuarà portant el pes de la sèrie.

'Vis a vis' es va estrenar el 20 d’abril passat i es va convertir en una de les sensacions de la temporada, tant des del punt de vista de la crítica especialitzada com del seguiment del públic. Va ser la segona millor estrena de ficció, va aconseguir una mitjana de més de 3,5 milions d’espectadors i una quota de pantalla que es va acostar al 20%.

Amb aquests sòlids fonaments, la ficció produïda per Globomedia ha iniciat la gravació d’una segona tanda d’episodis en què s’aclariran moltes de les incògnites creades en la primera. Entre aquestes, la sort final de la fuga preparada per les preses, el destí que espera a Macarena (Maggie Civantos), els pròxims plans sinistres de Zulema (Najwa Nimri) i el desenllaç del rocambolesc trasplantament de cor a què es va sotmetre Sole (María Isabel Díaz). També se sabrà com reaccionarà la família de l’Egipcio quan descobreixi que l’han assassinat i que Zulema el va trair.

TOC ‘ROAD MOVIE’

Notícies relacionades

La segona entrega d’aquest 'thriller' penitenciari prendrà la sortida amb una trama del més pur estil 'road movie'. Els seus productors han promès que potenciaran les seves senyes d’identitat: ritme trepidant, trames sense concessions, imatges valentes i un exquisit humor negre. La novetat més important és que s’imprimirà més coralitat a la sèrie, en vista del clamorós èxit que han aconseguit els seus personatges secundaris.

La impecable feina d’aquestes actrius semidesconegudes s’ha vist recompensada amb l’últim premi Ondas a la millor interpretació femenina de ficció nacional, que ha anat a parar a l’elenc de noies de la sèrie. Aquest guardó s’uneix a dos premis més: l’atorgat per l’Associació de Directors de Ficció de Televisió i el del Descobriment de l’Any de l’últim Festival de Vitòria «per haver arriscat en trames i en tractament de personatges i situacions».