AQUEST DISSABTE, AL 'TELETODO'

Aitana Sánchez-Gijón i Ginés García Millán, la nova parella de 'Velvet'

Els actors parlen en el suplement de Blanca i Esteban, els seus personatges en la sèrie d'Antena 3

1
Es llegeix en minuts

Entre les moltes històries d'amor que ens mostra la sèrie ‘Velvet’ (Antena 3), aquesta temporada destaca la que viuen l'autoritària cap de cosidores, Doña Blanca, paper interpretat per Aitana Sánchez-Gijón, i Esteban, un antic amor que torna amb fosques intencions, al qual dóna vida Ginés García Millán.

El suplement ‘Teletodo’ publica aquesta setmana entrevistes amb els actors en què parlen dels seus personatges i dels seus projectes professionals. “A ‘Velvet’, les dones són lluitadores i agafen les regnes del seu propi destí”, afirma Sánchez-Gijón. “M'agraden els papers amb arestes, esmunyedissos”, confessa García Millán en referència al seu paper en la sèrie.

La revista de dissabte també publica una entrevista amb el cantant i actor panameny Rubén Blades, que torna a la tele amb la sèrie ‘Fear the walking dead’, emesa actualment pel canal AMC.

‘Tocats de l’ala’ i ‘Oh happy day!’

Notícies relacionades

Entre les novetats d'aquesta setmana destaquen l'estrena del programa de divulgació i entreteniment sobre el món dels ocells ‘Tocats de l’ala’ i una nova temporada del concurs de grups corals ‘Oh happy day!’, tots dos a TV-3. Així mateix, el suplement informa de les estrenes que tindrà La 2 diumenge, 20: el programa divulgatiu sobre antropologia ‘Yo, mono’, la segona temporada de ‘This is opera’ i la tercera de ‘Cachitos de cromo y hierro’.

En l'apartat de les televisions de pagament destaca la gala dels Premis Emmy diumenge, 20, que retransmet Canal+ Series Xtra, i en l'esport televisat la revista de dissabte es fa ressò dels nombrosos partits de Lliga que es disputen aquesta setmana, entre els quals destaquen el Reial Societat-Espanyol i el Barça-Llevant.