CANVIS A LES ONeS

Sílvia Cóppulo torna al dia a dia de Catalunya Ràdio

La periodista deixa 'El suplement' i dirigirà un espai diari al migdia

Sílvia Còppulo deixa ’El suplement’ dels caps de setmana per dirigir un programa diari a Catalunya Ràdio.

Sílvia Còppulo deixa ’El suplement’ dels caps de setmana per dirigir un programa diari a Catalunya Ràdio. / GUSTAVO VALIENTE

1
Es llegeix en minuts
MANUEL DE LUNA / BARCELONA

tal com va anunciar diumenge passat al seu programa El suplement, Sílvia Cóppulo deixarà els caps de setmana de Catalunya Ràdio, però no l'emissora de la Generalitat. Segons ha pogut confirmar EL PERIÓDICO, la popular periodista dirigirà i presentarà un programa diari (de dilluns a divendres), de 12.00 a 14.00 hores.

Aquest nou espai serà una de les principals novetats de la pròxima temporada de Catalunya Ràdio -que començarà al setembre-, i per tant encara és un projecte en revisió. És a dir, Cóppulo i la direcció de l'emissora estan dissenyant com ha de ser aquest nou espai i sobre quin gènere radiofònic ha de pivotar la nova aposta. Diumenge que ve, 12 de juliol, Cóppulo tancarà la temporada d'El suplement i possiblement llavors ja doni alguna pista més als seus oients sobre com serà el seu nou projecte.

 

CANVIS DE GRAELLA /La incorporació d'aquest nou programa a la graella diària de Catalunya Ràdio comportarà tot un seguit de canvis importants. Així, el magazín El matí de Catalunya Ràdio, que dirigeix i presenta Mònica Terribas, perdrà una hora (actualment acaba a les 13.00 hores), i també significa la desaparició del concurs Els optimistes. El pas de Cóppulo a la graella diària reforça la programació en el seu conjunt, encara que potser pugui acabar perjudicant El matí..., ja que el fet de perdre una hora d'emissió podria penalitzar aquest magazín en les dades de l'EGM.

El canvi també deixa pendent un important forat els caps de setmana: fins ara, El suplement, amb Cóppulo, era líder.

Notícies relacionades

En aquests quatre anys dirigint el matinal, Cóppulo ha consolidat El suplement com el referent del cap de setmana. Així, segons assenyala l'últim informe de l'Estudi General de Mitjans (EGM) publicat dijous passat, aquest programa és el més sentit el dissabte al matí (de 8.00 a 13.00 hores), amb una mitjana de 254.000 oients, mentre que el diumenge el sintonitzen 177.000 persones.

Tal com va explicar la mateixa Cóppulo diumenge passat, va ser ella la que va demanar a la direcció de la Corporació -la Setmana Santa de l'any passat- deixar El suplement per començar un nou projecte d'emissió diària. «Però els de dalt em van demanar un any més», va assenyalar.