sandra barneda agafa el testimoni

Ana Rosa Quintana: "La clau del programa és que tenim el millor equip"

'El programa de Ana Rosa' acomiada aquest divendres la seva 11a temporada com a magazín matinal líder a Espanya

Ana Rosa Quintana. 

Ana Rosa Quintana.  / MEDIASET / CARLOS SERRANO

1
Es llegeix en minuts

Ana Rosa Quintana se'n va aquest divendres de vacances i deixa 'El programa de Ana Rosa' com a magazín matinal líder a Espanya, encara que a Catalunya no pot amb l'hegemonia d''Els matins' de TV-3.

"Cada dia quan em llevo dono les gràcies, perquè després de celebrar l'any passat que érem el magazín matinal més longeu de la televisió, qui ens havia de dir que un any després no només revalidaríem les dades, sinó que obtindríem els millors resultats des del 2008", ha comentat la presentadora fent balanç de la temporada del programa.

Amb 2.607 edicions, el programa acaba demà la seva onzena temporada, la més competitiva dels últims anys, com el magazín matinal més vist de la televisió a Espanya amb una audiència mitjana del 20,5% de quota de pantalla i 599.000 teleespectadors, la seva millor dada des del curs 2007-2008.

AUGMENTA LA DISTÀNCIA AMB A-3 TV

Pel que fa a l'any anterior, millora la seva dada en 1,1 punts després de guanyar tots els mesos del curs televisiu i treure 3,1 punts d'avantatge sobre el seu immediat competidor, 'Espejo público', la diferència més gran entre ells dels últims quatre anys.

Notícies relacionades

Respecte a la plantilla de l'espai matinal, la presentadora ha declarat: "No només crec que l'equip d''El programa de Ana Rosa' és fantàstic. Crec que la nostra redacció, els nostres reporters, componen el millor equip d'actualitat de la televisió al nostre país. Gent amb il·lusió, entusiasme, talent, experiència i bolcats en la seva feina. Aquesta és la clau del programa".

Coincidint amb les vacances estivals d''El programa de Ana Rosa', Joaquín Prat Sandra Barneda agafaran el testimoni en la franja matinal com a presentadors d''El programa del verano', que Tele 5 oferirà a partir de dilluns, 29 de juny (9.00 hores).