estrena

'D'acord', el curtmetratge d'Estrella Damm dirigit per Alejandro Amenábar

El vídeo està protagonitzat per Dakota Johnson, Quim Gutiérrez i Natalia Tena

 

1
Es llegeix en minuts

Aquest dilluns s'ha publicat 'D'acord', el primer curtmetratge d'Estrella Damm protagonitzat per Dakota Johnson ('Cinquanta ombres d'en Grey'), Quim Gutiérrez ('3 bodas de más', 'Primos') i Natalia Tena ('10.000 km', 'Juego de tronos', 'Refugiados') i dirigit per Alejandro Amenábar. Fins aquest dilluns només se n'havia emès el tràiler per televisió.

L'oscaritzat cineasta Alejandro Amenábar s'ha envoltat d'un equip de prestigi internacional com el director de fotografia Edu Grau ('Suite francesa', 'A single man', 'Buried'), o la directora d'art Ana Alvargonzález (guanyadora d'un Goya per 'Pa Negre').

El guió, escrit per Alejandro Amenábar i Oriol Villar, que torna a encarregar-se de la direcció creativa de la campanya de la marca, està ple d'humor, un terreny insòlit fins ara, tant en els treballs d'Alejandro com en els d'Estrella Damm. 

"Hem intentat reflectir i fer sentir valors que estan íntimament relacionats amb el Mediterrani, posant un especial èmfasi en la seva oferta cultural. Viure mediterràniament significa sortir de casa, conèixer gent i impregnar-se de música, cine, teatre, exposicions… Ens agradaria que la pel·lícula despertés en els espectadors aquest esperit de sociabilitat i optimisme i, per què no, que els faci somriure", ha explicat el director.

LA HISTÒRIA DE RACHEL

Notícies relacionades

Eivissa és l'escenari escollit per explicar la història de Rachel, la turista interpretada per Johnson que arriba a l'illa i fa amistat amb un grup d'amics que hi estiuegen. El rodatge s'ha portat en el més absolut dels secrets. Va començar el 29 d'abril i s'ha allargat diverses setmanes.

La cançó de l'anunci es diu 'Our place', i la interpreta la cantant Maia Vidal.

Temes:

Damm