controvertit xou

TVE tanca 'La alfombra roja' de José Luis Moreno

El programa no ha complert les expectatives d'audiència de la cadena

1
Es llegeix en minuts

Després de només quatre emissions, 'La alfombra roja Palace' no tornarà a obrir les seves portes a TVE-1. El programa produït per José Luis Moreno no continuarà en emissió aquest dissabte.

"La direcció de Televisió Espanyola decideix la suspensió del programa 'La alfombra roja Palace' perquè no satisfà les expectatives d'audiència previstes en el contracte subscrit amb la productora Promociones Digitales Riazor SL", explica el breu comunicat que ha enviat la cadena.

El president de RTVE, José Antonio Sánchez, ja havia anunciat només tres dies després de l'estrena que la continuïtat del xou depenia dels índexs d'audiència.

INTERVENCIÓ PARLAMENTÀRIA

"Si en el quart programa no es donen les condicions d'audiència que s'especifiquen en el contracte, es retira sense cap cost i punt", va dir Sánchez durant una sessió de control parlamentari de RTVE.

El programa es va estrenar el 21 de març amb només 843.000 teleespectadors i un 5,8% de quota de pantalla, xifres molt baixes que tampoc ha aconseguit remuntar.

Notícies relacionades

El contracte amb la productora de Moreno era per a 13 entregues del programa, però tot depenia de l'audiència que tinguessin les quatre primeres emissions. La mitjana de l'espai presentat per Berta Collado i Jota Abril ha sigut d'un 5,9%, lluny del 12,5% plantejat en el contracte.

L'audiència també va ser molt crítica amb el programa el dia de l'estrena, tant per la qualitat del format com pel cost: 220.000 euros per programa.