nova sèrie

'The strain', de Guillermo del Toro, es veurà a Cuatro

La cadena de Mediaset oferirà en obert aquesta producció de terror i fantasia, basada en la 'Trilogia de la foscor', coescrita amb Chuck Hogan

Hi destaquen els actors Corey Stoll, David Bradley, Mia Maestro, Sean Astin, Richard Sammel, Jonathan Hide i Kevin Durand

Guillermo del Toro va parlar de la sèrie ’The strain’ en la ’Comic-Con’ de San Diego, el passat 27 de juliol.

Guillermo del Toro va parlar de la sèrie ’The strain’ en la ’Comic-Con’ de San Diego, el passat 27 de juliol.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

El productor i director de cine i televisió mexicà Guillermo del Toro estrenarà en obert, a Cuatro, la tardor que ve, la seva última sèrie, 'The strain', una espècie de revisió del tema del vampirisme, adaptat als nostres dies.

Basada en el primer volum de la 'Trilogia de la foscor' coescrita pel mateix cineasta i l'escriptor Chuck Hogan (autor del llibre 'El príncep dels lladres'), 'The strain' compta amb un elenc de reconeguts actors entre els quals destaquen Corey Stoll ('House of Cards'), David Bradley ('Juego de tronos'), Mia Maestro ('Alias'), Sean Astin ('El senyor dels anells'), Richard Sammel ('Maleïts bastards'), Jonathan Hide ('Titanic'), Kevin Durand ('Perdidos') i Robert Maillet ('Sherlock Holmes').

Notícies relacionades

Aquesta trilogia, iniciada el 2009, inclou les novel·les 'Nocturna', 'Fosca' (2010) i 'Eterna' (2011), que suposa una revisió actual del mite dels vampirs, que ha tingut un gran èxit entre els fans del fantàstic de tot el món.

L'episodi pilot de la sèrie (segons els crítics, el més fluix, encara que després recupera qualitat i emoció) té una posada en escena absolutament cinematogràfica: un Boeing 777 aterra a l'aeroport novaiorquès JFK i es deté en sec a meitat de la pista d'aterratge. Tots els llums estan apagats, ningú respon a les crides de la torre de control i ningú agafa els telèfons mòbils. A l'interior, tots semblen haver mort. Al principi la tragèdia es relaciona amb algun tipus de virus mortal, però aviat es descobrirà que l'origen és molt més aterridor del que es podia esperar.