Ariadna Gil parla de 'Cuéntame cómo pasó'

Josep Pedrerol repassa la seva sortida d'Intereconomía i comenta el seu nou programa, 'El chiringuito de Jugones', a Nitro

La portada de Teletodo.

La portada de Teletodo.

1
Es llegeix en minuts

Ariadna Gil, el fitxatge estel·lar de la nova temporada de 'Cuéntame cómo pasó' (TVE-1), assumeix el repte de tornar al mitjà, després de dos anys d'aturada televisiva. En l'entrevista que publica el suplement 'Teletodo' parla de Paz, el seu personatge a la sèrie, i afirma que malgrat haver intervingut més en cine i teatre, no té aversió a la televisió.

La revista publica l'estrena de la tercera temporada de 'KMM', a TV-3, la sèrie sobre tres detectius protagonitzada per Jordi MartínezMarc Cartes Núria Gago; s'informa de la gala dels premis Goya, presentada pel periodista Manel Fuentes, a TVE-1, i l'especial de 'Desafío extremo', a Cuatro. En l'apartat de documentals, 'Sense ficció' emet un reportatge dels germans Roca, els xefs que han convertit el seu restaurant en el millor del món.

Josep Pedrerol es despulla

Josep Pedrerol es despullaEn una entrevista, el periodista català Josep Pedrerol, expresentador de 'Punto pelota', repassa la seva traumàtica sortida d'Intereconomía i els moments més amargs del seu periple professional. Nitro emet el seu nou programa, 'El chiringuito de Jugones'.

En la secció destinada a la televisió de pagament, destaca l'estrena de 'La caza', un 'thriller' psicològic que ofereix AXN, mentre que en l'apartat de nens, Clan emet la primera temporada de la sèrie d'animació 'Bubble Guppies'; un especial de Sant Valentí Disney Channel i el Carnaval, a Súper 3.

En l'apartat d'esports, Teledeporte transmet els Jocs d'Hivern de Sotxi; s'anuncien els partits de la Lliga de futbol i els partits de tornada de les semifinals de Copa, com el Sevilla-Barça i el Reial Societat-Barça. A més, en bàsquet, les semifinals i la final de la Copa del Rei a Màlaga.

Notícies relacionades

En la secció 'Va passar fa 10 anys', la segona setmana de febrer del 2004 va ser la dels premis Grammy de la música, en què va triomfar la cantant Beyoncé, i la teta de Janet Jackson, així com la trobada de Mikhaïl Gorbatxov Jordi Pujol al plató de 'Millenium' (TV-3).

Al 'Teletodo' no falten les programacions i sinopsis de sèries i pel·lícules de les principals cadenes.