Ariadna Gil fitxa per 'Cuéntame...'

L'actriu encarna un dels nous personatges de la 15a temporada de la prestigiosa sèrie de TVE-1

Ariadna Gil, a la sèrie de TVE ’Cuéntame...’.

Ariadna Gil, a la sèrie de TVE ’Cuéntame...’. / TVE

1
Es llegeix en minuts

Ariadna Gil, Verónica Echegui, Bárbara Goenaga i Ginés García Millán són alguns dels intèrprets que s'incorporaran a la 15a temporada de la sèrie 'Cuéntame cómo pasó', que TVE-1 estrenarà pròximament. Ariadna Gil, actriu guardonada amb un Goya (pel seu treball a 'Belle Époque'), torna a la televisió dos anys després de la seva última aparició (a la minisèrie 'Marco, la historia de un niño') per incorporar-se al repartiment d'aquesta veterana sèrie. En la producció encarna el paper de Paz, una periodista especialitzada en temes vitivinícoles, segons ha anunciat RTVE.

L'actor Ginés García Millán, després del seu pas per sèries com 'Isabel', 'La señora' i 'Herederos', torna a TVE per donar vida a Lucas, un fotògraf de moda, mentre que Verónica Echegui interpretarà Cristina, una rockera que passarà com un huracà per la vida de Carlos Alcántara (Ricardo Gómez).

Notícies relacionades

Les novetats en el repartiment inclouen també la incorporació de Bárbara Goenaga, a partir del sisè capítol d'emissió. L'actriu interpreta Lucía, una psicòloga amb qui Carlos aprendrà a enfrontar les pors del passat. Tots aquests noms se sumaran al repartiment habitual format per Imanol Arias, Ana Duato, Juan Echanove, María Galiana, Ricardo Gómez, Pilar Punzano, Pablo Rivero i Ana Arias.

La nova temporada de 'Cuéntame...' començarà a l'estiu de 1982, quan es va celebrar el Mundial de Futbol que va tenir com a mascota Naranjito. De tornada a la seva vida normal, després del  seu pas per la presó, Carlos emprendrà una nova etapa com a mànager de Rosa Chillón, la banda del Fly Bar liderada per Josete (Santi Crespo), a la qual se sumen noves vocalistes: Pili (Lluvia Rojo) i Karina (Elena Rivera).