Pedro Delgado seguirà com a comentarista del Tour a TVE

L'exciclista i la cadena estatal han arribat finalment a un acord

Pedro Delgado i Carlos de Andrés.

Pedro Delgado i Carlos de Andrés.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Pedro Delgado serà finalment de nou el comentarista del Tour de França per a TVE, que la cadena pública retransmet a partir d'aquest dissabte. L'exciclista ha arribat finalment a un acord amb la tele estatal després que dimarts passat anunciés que no estaria a l'equip de comentaristes de la ronda francesa.

Delgado comenta el Tour des de fa 18 anys i, encara que en un principi va afirmar que els problemes econòmics de l'ens públic li impedirien continuar aquesta feina, després va matisar al seu Twitter que encara era possible arribar a un acord 'in extremis', com així ha estat: "TVE em vol per al Tour, de fet estaré a la Vuelta, però les circumstàncies econòmiques són un escull difícil de salvar avui dia", va escriure  dimarts.

Notícies relacionades

Juntament amb Delgado hi haurà el periodista Carlos de Andrés. La carrera, que recorrerà prop de 3.500 quilòmetres al llarg de 21 etapes, es podrà seguir en directe tots els dies per Teledeporte i les etapes més destacades es veuran en directe a TVE-1, després del 'Telediario'.

Per celebrar els 100 anys del Tour que es compleixen en aquesta edició, La 2 oferirà l'estrena el 27 juny i 4 juliol, a les 22.00 hores, de 'The tour: the legend of the race' (El tour: la llegenda de la carrera), un documental que repassarà en dues entregues la centenària història de la ronda francesa.