AUDIÈNCIES DE DIJOUS

'La meva', 'Polònia' i Chicote es consoliden a la nit

El consell assessor de Pere Navarro, format per Carme Chacón, el follet del Federalisme i el nan de ’Juego de tronos’.

El consell assessor de Pere Navarro, format per Carme Chacón, el follet del Federalisme i el nan de ’Juego de tronos’.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Dijous sembla ser un dia en què l'audiència televisiva es manté fidel als seus principis. L'humor de 'Polònia' guanya a Catalunya, i 'Cuéntame', a la resta d'Espanya, amb Alberto Chicote com a tercer de la llista i pujant.

El teleespectador català segueix sent fidel a TV-3. La tele autonòmica ofereix el repàs de les seves interioritats de la mà de l'actor i periodista Roger de Gràcia, que se situa amb 'La meva' a dalt de tot dels espais més vistos de la nit, seguit, enganxat als seus talons, de l'humor i la ironia de 'Polònia', que ahir a la nit feia sang en l'ambigüitat i les indecisions del PSC de Pere Navarro.

Notícies relacionades

Els segueix el cada vegada més consolidat Alberto Chicote, a La Sexta. 'Pesadilla en la cocina' s'ha colat entre els espais més vistos, i a Catalunya ja està davant de 'Cuéntame cómo pasó' i de 'Gran hermano'.

Això sí: la sèrie de TVE-1 amb Imanol Arias i Ana Duato és líder en el conjunt d'Espanya, i el 'reality' de Mercedes Milà és segon, mentre que La Sexta, amb 'El intermedio' de Gran Wyoming (que ahir a la nit va entrevistar Jordi Évole) i Chicote s'ha colat entre les cadenes més vistes del dijous.