Anar al contingut

tu i jo som tres

Risto 'blandiblú'

Ferran Monegal

Portentosa transmutació la de Risto Mejide. Exerceix ara de jurat del Tu sí que vales (T-5) i està irreconeixible. Carinyós, amable, afectuós, benevolent, dúctil... ¡Ah! Aquell ferotge mossegador d'Operación Triunfo s'ha transformat en una espècie de colossal blandiblú, aquella amalgama gelatinosa, fluorescent, tova i humida amb què juguen els nens i s'ho passen pipa. Arriba a tal punt la suavitat de Risto que aquesta mateixa setmana, la criatura Paquirrín, que també pul·lula per allà, li va deixar anar un vers, una falca, molt lacerant i terrible. Li va cridar: «¡Ai Ristito, Ristito, estàs muy blandito!». I hi va haver grans rialles. Malgrat que aquesta mutació de Risto és preciosa, he d'advertir-li que posi atenció en la direcció dels seus efluvis de dolçor. L'altre dia, per exemple, es va dirigir al seu company, l'inevitable ventríloc, i va exclamar emocionat: «És un honor compartir taula amb la veu de l'experiència, de la saviesa, amb algú que té tot el que a mi em falta... ¡Gràcies, José Luis Moreno!». Homeee, això no és dolçor, això és un embafador massatge mal dirigit.

RUBALCABA A LA SEXTA -. La presència de Rubalcaba, ahir al matí a Al rojo vivo (La Sexta), pot ser considerada notícia. És la primera vegada que trepitja aquest plató. I gairebé m'atreviria a dir-los que és la primera vegada que Rubalcaba visita La Sexta. Tot i ser socialista, és ben conegut el poc feeling que els caps d'aquesta cadena tenen amb aquest polític. Potser perquè el consideren molt pròxim a Prisa, i això els posa nerviosíssims. Quan es va destapar aquell intent de censura per part dels consellers de TVE, encara recordem el que va dir García Ferreras, director de La Sexta i presentador d'Al rojo vivo: «Ha passat amb la complicitat vergonyant ¡del partit de Ru-balcaba!». O sigui, quan el PSOE ho fa malament, és el PSOE de Rubalcaba. Quan ho fa bé, és el de ZP. És una dislèxia francament divertida. Doncs bé, en l'entrevista d'ahir també es va explicitar aquesta falta de fee-

ling. Va ser arran de la recent entrevista que el polític va concedir a EL PERIÓDICO, de la qual García Ferreras en va destacar el titular: «El meu compromís no s'acaba el 20-N», i va advertir: «M'ha dit gent del seu partit que això és un missatge que envia a Carme Chacón». I llavors Rubalcaba va dir: «Vostè té uns amics molt estranys al meu partit. Com diuen els catalans: s'ho ha de fer mirar». O sigui, visiti el psiquiatre de seguida.

0 Comentaris
cargando