tu i jo som tres

Risto 'blandiblú'

El bitllet de Ferran Monegal. / periodico

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Portentosa transmutació la deRisto Mejide. Exerceix ara de jurat delTu sí que vales (T-5) i està irreconeixible. Carinyós, amable, afectuós, benevolent, dúctil... ¡Ah! Aquell ferotge mossegador d'Operación Triunfos'ha transformat en una espècie de colossalblandiblú, aquella amalgama gelatinosa, fluorescent, tova i humida amb què juguen els nens i s'ho passen pipa. Arriba a tal punt la suavitat deRistoque aquesta mateixa setmana, la criaturaPaquirrín, que també pul·lula per allà, li va deixar anar un vers, una falca, molt lacerant i terrible. Li va cridar: «¡Ai Ristito, Ristito, estàs muy blandito!». I hi va haver grans rialles. Malgrat que aquesta mutació deRisto és preciosa, he d'advertir-li que posi atenció en la direcció dels seus efluvis de dolçor. L'altre dia, per exemple, es va dirigir al seu company, l'inevitable ventríloc, i va exclamar emocionat:«És un honor compartir taula amb la veu de l'experiència, de la saviesa, amb algú que té tot el que a mi em falta... ¡Gràcies, José Luis Moreno!». Homeee, això no és dolçor, això és un embafador massatge mal dirigit.

Notícies relacionades

RUBALCABA A LA SEXTA -.La presència deRubalcaba, ahir al matí aAl rojo vivo(La Sexta), pot ser considerada notícia. És la primera vegada que trepitja aquest plató. I gairebé m'atreviria a dir-los que és la primera vegada queRubalcabavisita La Sexta. Tot i ser socialista, és ben conegut el pocfeelingque els caps d'aquesta cadena tenen amb aquest polític. Potser perquè el consideren molt pròxim a Prisa, i això els posa nerviosíssims. Quan es va destapar aquell intent de censura per part dels consellers de TVE, encara recordem el que va dirGarcía Ferreras, director de La Sexta i presentador d'Al rojo vivo:«Ha passat amb la complicitat vergonyant ¡del partit de Ru-balcaba!». O sigui, quan el PSOE ho fa malament, és el PSOE deRubalcaba. Quan ho fa bé, és el deZP. És una dislèxia francament divertida. Doncs bé, en l'entrevista d'ahir també es va explicitar aquesta falta defee-

ling. Va ser arran de la recent entrevista que el polític va concedir a EL PERIÓDICO, de la qualGarcía Ferrerasen va destacar el titular:«El meu compromís no s'acaba el 20-N», i va advertir:«M'ha dit gent del seu partit que això és un missatge que envia a Carme Chacón». I llavorsRubalcabava dir:«Vostè té uns amics molt estranys al meu partit. Com diuen els catalans: s'ho ha de fer mirar». O sigui, visiti el psiquiatre de seguida.