Secció recomanada per

NOVETATS TECNOLÒGIQUES

Apple presenta l'altaveu intel·ligent HomePod per competir amb Amazon Echo i Google Home

La companyia de la poma llança també l'iOS 11 i la tauleta iPad Pro en la conferència de desenvolupadors

L’iOS 11 arribarà en els pròxims mesos. / EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

El gegant tecnològic nord-americà Apple va revelar ahir el HomePod, un altaveu intel·ligent controlat per l’assistent personal Siri, dissenyat per competir amb Amazon Echo Google Home, i que arribarà a les botigues a finals d’any. El HomePod, de 17,78 centímetres d’alt, processador A8 i amb un total de set petits altaveus a la seva part inferior, sortirà al mercat nord-americà amb un preu de 349 dòlars.

Notícies relacionades

L’executiu d’Apple Phil Schiller va indicar que el HomePod calcula la mida de l’habitació on es troba el dispositiu i adapta la potència del so a l’espai,  de manera que treu profit del seu entorn. «Volem reinventar la música a la llar», va indicar Schiller, que va subratllar que el dispositiu treballa amb Apple Music (que compta amb un catàleg de 40 milions de cançons) de forma integrada i des del núvol.

L’anunci es va fer durant la conferència anual de desenvolupadors, que se celebra per primera vegada en gairebé 15 anys al McEnery Convention Center, de San José (sud-est de San Francisco), en comptes de tenir lloc al tradicional Moscone West Convention Center, de San Francisco.

Temes:

Apple