Secció recomanada per

APPS PER A MÒBIL RECOMANADES

Les millors aplicacions de la setmana: Cl@ve Pin i Amazon Prime Video

Cl@ve Pin, Amazon Prime Video, Overcast, Transformers Combatientes i Kami 2, seleccionades com les millors aplicacions de la setmana per a mòbil

clavepin

clavepin

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Arribar la campanya de la renda, i amb ella novetats en la tramitació de la declaració. Per fer-la, és imprescindible l'aplicació d'autentificació anomenada Cl@ve Pin. És la millor aplicació de la setmana.

1. CL@VE PIN

Autentificació des del mòbil

La campanya de la renda del 2016 ja està en marxa, i per accedir al nou programa de gestió Renda Web es necessita una autentificació. Es pot aconseguir amb l’aplicació Cl@ave PIN (iOS i Android, gratis), una app de l’Agència Tributària molt útil per realitzar tot tipus de tràmits en línia. El seu ús és senzill i permet fer nombroses gestions.

2 AMAZON PRIME ViDEO

Sèries i pel·lícules originals

Els clients d’Amazon que són membres premium poden descarregar-se l’aplicació Amazon Prime Video (Android i iOS) de forma gratuïta i accedir a contingut audiovisual exclusiu i d’estrena. Amazon ja és una gran productora de sèries i pel·lícules, amb èxits com The man in the high castle, Z: The beginning of everything i Good girls revolt.

3. OVERCAST

Per disfrutar dels ‘postcasts’

Escoltar postcasts (produccions de ràdio per episodis creades per ser escoltades a internet) és una pràctica cada vegada més habitual entre els ciutadans. Per trobar produccions de tot tipus i seguir al dia els postcasts favorits hi ha aplicacions com Overcast (iOS, gratis), que faciliten la gestió i audició d’aquests continguts.

4. TRANSFOMERS COMBATIENTES

Lluita amb el teu Transformer

Transformers és una d’aquelles sèries que va marcar una generació. Més enllà de les recents pel·lícules d’imatge real, aquesta franquícia ha estrenat el joc per a mòbils Transformers combatientes (iOS i Android, gratis), una aplicació que combina elements dels jocs de rol i la lluita amb personatges com Optimus Prime i Megatron.

5. KAMI 2

Notícies relacionades

Puzles de paper de colors

Torna un dels jocs de puzles més originals amb una segona versió carregada de novetats. És Kami 2 (iOS, gratis; aviat en Android), una revisió del popular passatemps que té per objectiu resoldre puzles doblant fulls de paper per omplir la pantalla d’un sol color. La seva aposta visual i la seva música creen una agradable experiència.