Secció recomanada per

TELÈFON 'SOLIDARI'

Apple llança l'iPhone 7 i 7 Plus en vermell per lluitar contra la sida

La firma celebra així els 10 anys de col·laboració amb l'organització de lluita contra la sida (RED)

iphone-7-rojo

iphone-7-rojo

2
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

A l'espera de l'iPhone 8Apple ha anunciat aquest dimarts el llançament d'una versió especial del seu popular iPhone 7. Es tracta de l'iPhone 7 i l'iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition, o el que és el mateix, una versió amb acabat en alumini vermell en reconeixement als més de 10 anys de col·laboració entre Apple i l'organització que lluita contra la sida (RED). El telèfon es podrà reservar a partir d'aquest divendres, 24 de març, a les botigues i a la web.

"Des que vam començar a treballar amb (RED) fa 10 anys, els nostres clients han fet una aportació significativa a la lluita contra la propagació de la sida mitjançant la compra dels nostres productes, des del primer iPod nano (PRODUCT)RED Special Edition fins a la gamma actual de productes Beats i accessoris per a l'iPhone, l'iPad i l'Apple Watch”, ha assegurat Tim Cook, conseller delegat d'Apple. “El llançament d'aquest iPhone d'edició especial amb un fantàstic acabat vermell és la nostra principal contribució a (PRODUCT)RED fins ara i un homenatge a la nostra col·laboració amb (RED), així que estem impacients per oferir-lo als nostres clients”.

“Apple és l'empresa que més dona al Fons Mundial, amb una contribució de 130 milions de dòlars en la seva aliança amb (RED)”, explica Deborah Dugan, consellera delegada de (RED). “Combinant l'abast global de l''smartphone' més famós del món amb els nostres esforços per donar accés a fàrmacs antiretrovirals que salven vides a l'Àfrica subsahariana, els clients ara tenen una oportunitat molt especial per canviar les coses i contribuir al Fons Mundial mitjançant la compra d'aquest fantàstic iPhone (PRODUCT)RED”.

L'iPhone 7 i l'iPhone 7 Plus són els models d'iPhone més complets i avançats fins ara, i compten amb innovacions com la càmera més popular del món, més potència i rendiment, l'autonomia més gran en la història de l'iPhone, altaveus estèreo per a un so envoltant, gamma cromàtica àmplia tant a la cambra com a la pantalla i resistència a l'aigua i la pols. L'iPhone ve amb iOS 10 Siri.

Notícies relacionades

Des de la seva fundació el 2006, (RED) ha generat més de 465 milions de dòlars per al Fons Mundial, dels quals més de 130 milions procedeixen d'Apple.

PREU DE L'IPHONE 7 VERMELL

L'iPhone 7 i l'iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition estaran disponibles amb capacitats de 128 i 256 GB a partir de 879 euros a Apple.com i a les botigues Apple Store, així com en Distribuïdors Autoritzats Apple i una selecció d'operadors (els preus poden variar). L'iPhone (PRODUCT)RED d'edició especial s'uneix als acabats de l'iPhone 7 en negre brillant, negre, plata, or i or rosa.