Secció recomanada per

'APPS' PER A MÒBIL RECOMANADES

Les millors aplicacions de la setmana: BeautyPlus i Chamaleon Run

BeautyPlus, Chamaleon Run, Whakoom, Mi Carrefour i Discovery VR, seleccionades com les millors aplicacions de la setmana per a mòbil

beautyplus

beautyplus

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Meitu és una aplicació que triomfa a la Xina. Serveix per millorar les fotos: però no les de paisatges, sinó les cares (pell, contorn...). Permet retocar les imperfeccions, estirar les cares... És a dir, que serveix per quedar millor a les fotos. En espanyol ha llançat BeautyPlus, amb gairebé les mateixes funcions. És la millor aplicació de la setmana.

1. BEAUTYPLUS

Perfeccionant les cares

Aplicar filtres a les fotos per quedar més bé és una pràctica habitual. En aquest camp les firmes xineses tenen molta experiència, i l''app' BeautyPlus (iOS Android, gratis) és la reina a l'Àsia per una raó: ofereix múltiples opcions i funciona bé. Es pot des d'estirar la pell a engrandir els ulls, passant per aplicar filtres tipus Instagram.

2. CHAMALEON RUN

Carreres molt originals

Chamaleon Run (gratis per temps limitat a iOS, 2,12 euros a Android) és un dels jocs del moment. Els desenvolupadors han aconseguit crear un joc de carreres únic, ràpid i desafiador amb un toc acolorit. L'usuari ha de saltar, canviar de color i córrer a través de nivells dissenyats amb un estil que els fa molt originals.

3. WHAKOOM

Com organitzar els còmics

Els aficionats als còmics necessiten per als seus mòbils l'aplicació Whakoom (Android, aviat també en iOS, gratis). Es tracta de la versió per a mòbils d'aquesta popular pàgina que ajuda a tenir un control sobre la comicteca: es poden marcar els còmics que es tenen, crear llistes, saber quines novetats apareixeran al mercat...

4. MI CARREFOUR

Tot sobre els hipermercats

Carrefour ha llançat una aplicació útil per als clients de la firma francesa. Mi Carrefour, disponible de forma gratuïta per a iOS i per a Android, permet consultar on s'ubiquen les botigues de la firma, consultar els fullets amb les ofertes, escanejar productes per consultar informació, crear llistes i fins i tot sol·licitar torn per a la carnisseria.

5. DISCOVERY VR

Notícies relacionades

Documentals en realitat virtual

Els que tinguin unes ulleres de realitat virtual han de provar l'aplicació que ha creat Discovery. Es diu Discovery VR, està disponible de forma gratuïta per a Android i per a iOS, i compta amb documentats en el format de realitat virtual que són un bon exemple dels avantatges d'aquesta tecnologia. Això sí: estan en anglès.