Secció recomanada per

'APPS' PER A MÒBIL RECOMANADES

Les millors aplicacions de la setmana: TED i Khan Academy

TED, Khan Academy, Assassin's Creed Identity, 1979 Revolution i Fandom: Overwatch, seleccionades com les millors aplicacions de la setmana per a mòbil

app

app

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Fins i tot als que no els agrada estudiar, ampliar coneixements des del mòbil és molt fàcil i amè gràcies a aplicacions com Ted, que reuneix en una sola aplicació milers de xerrades TED, uns discursos inspiracionals i acadèmics que triomfen a la xarxa. És l'aplicació de la setmana.

1. TED

Xerrades inspiracionals

Les xerrades TED són un dels millors continguts gratuïts que es poden trobar a internet. Són discursos en format de vídeo amè sobre tota mena de qüestions que despertaran la curiositat dels usuaris (Android iOS, gratis). És una manera diferent d'aprendre, sempre explicat de forma senzilla. Els vídeos tenen subtítols en castellà.

2. KHAN ACADEMY

Biblioteca de coneixement

Una altra aplicació per augmentar coneixements és Khan Academy (iOS Android, gratis), una gran biblioteca didàctica sobre ciència, matemàtiques, economia i història, entre altres temes. En aquest cas els vídeos són de tipus acadèmic, i venen acompanyats d'articles en format text i imatges. És molt fàcil navegar entre matèries i presenta una part pràctica.

3. ASSASSIN’S CREED 

Acció durant el renaixement

L'estudi Ubisoft va llançar fa alguns anys la sèrie Assassin’s Creed, i el seu èxit li ha propiciat seqüeles i fins i tot una pel·lícula. Per a mòbils iOS Android està rebaixat aquests dies Assassin’s Creed Identity, el primer joc d'acció RPG per a mòbils de la saga que permet explorar el renaixement italià a través d'aquest peculiar assassí. 

4. 1979 REVOLUTION

Aventura històrica a l'Iran

L'aclamat joc 1979 Revolution: Black Friday acaba d'aterrar a Android (preu: 5,99 euros). Aquest cuidadíssim joc està ambientat en la Revolució iraniana de 1979. El jugador es converteix en Reza, un reporter que es veu atrapat en l'aixecament contra el rei de l'Iran, i que haurà de sobreviure amb només dues armes: una càmera i la seva moralitat.

5. FANDOM: OVERWATCH

Notícies relacionades

Contingut del títol del moment

Overwatch és el joc en línia del moment, un dels que concentra més base d'usuaris a tot el món. No s'hi pot jugar des del mòbil, però sí que per a Android hi ha l'aplicació Fandom: OverwatchFandom: Overwatch, una completíssima guia gratuïta d'informació i imatges sobre aquest títol creat per Blizzard Entertainment.