Secció recomanada per

NOVA 'APP' DE NINTENDO

Com descarregar 'Super Mario Run' en 3 passos

El joc de plataformes ja està disponible per a iOS de forma oficial a Espanya

zx2ct5jpc4h6wgjn9zasuavrsmwlajrx

zx2ct5jpc4h6wgjn9zasuavrsmwlajrx

1
Es llegeix en minuts
J. M. BERENGUERAS / BARCELONA

L'esperat joc de Nintendo 'Super Mario Run' per a iOS, en concret per a iPhone iPad, ja està disponible. T'expliquem com descarregar-lo en senzills passos.

El videojoc ha arribat a Espanya aquest dijous (i a 150 països més) amb gran expectació, ja que és la primera gran incursió de Nintendo en els mòbils. I ho fa amb un dels seus personatges icònics i apostant fort amb Apple: el joc ha sigut desenvolupat expressament per als dispositius de la poma i no sortirà en Android fins al 2017.

DESCARREGAR 'SUPER MARIO RUN' PER A IOS

Descarregar el joc per a mòbils iPhone i tauletes iPad és senzill i gratis:

1. Primer s'ha d'accedir a la botiga d'aplicacions App Store d'Apple. Es pot fer des de l'iPhone o l'iPad, prement sobre la icona de la botiga. Després, s'ha de buscar l'aplicació per nom ('Super Mario Run').

2. Després de trobar-la (és important comprovar que el responsable és Nintendo), només s'ha de pressionar a 'Obtenir' per començar la descàrrega, que s'iniciarà després d'introduir la contrasenya d'iTunes.

Notícies relacionades

3. Una vegada instal·lada, només s'haurà d'anar a la icona de 'Super Mario Run', que s'haurà creat al primer espai lliure de la pantalla, per executar el joc.

Una vegada al joc, s'ha d'elegir un nom d'usuari. També es pot vincular amb el compte del club My Nintendo.