Secció recomanada per

CRISI TECNOLÒGICA

Samsung ofereix als seus clients tornar els diners del Galaxy Note 7 o canviar-lo pel S7 o S7 edge

La companyia demana disculpes "per no haver complert amb els alts estàndards de qualitat que esperaven de Samsung"

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Samsung ha fet públic aquest dimecres com compensarà els consumidors que van adquirir o van reservar un Galaxy Note 7, un telèfon que finalment serà retirat arran dels casos d'incendi del terminal i que la firma coreana no ha trobat solució al problema. La firma ofereix als clients un Galaxy S7 o S7 edge i abonar la diferència de preu, o una devolució íntegra del cost del terminal.

En una nota penjada a la seva pàgina webweb, la companyia assegura que "la seguretat dels consumidors" és la seva "prioritat", i que per això han decidit "parar les vendes i el programa de substitució dels dispositius Galaxy Note7, tant originals com nous"." Conseqüentment, hem paralitzat la producció d'aquest dispositiu de forma permanent", completa

Notícies relacionades

"Preguem a tots els clients del dispositiu Galaxy Note7 que, per favor, deixin d'usar el seu dispositiu, l'apaguin i facin un “back up” de les seves dades personals", agrega la firma, que assenyala que estan treballant amb "els distribuïdors i operadors per posar en marxa un programa de substitució del Note7 per un dispositiu Galaxy S7 o S7 edge", tornant la diferència de preu als clients. Alternativament, el client podrà "sol·licitar la devolució íntegra de l'import del seu dispositiu Galaxy Note 7". Els clients poden acudir al seu operador o distribuïdor per sol·licitar-la, així com contactar per telèfon al 900 100 807 amb Samsung.

"Demanem les nostres més sinceres disculpes a tots els nostres consumidors del dispositiu Galaxy Note 7 per no haver complert amb els alts estàndards de qualitat que esperaven de Samsung. Els agraïm la seva paciència durant tot aquest temps i, novament, ens disculpem per les molèsties que hàgim pogut ocasionar-los", afirma la nota, que agrega que només el Galaxy Note7 està afectat per aquest problema.