Secció recomanada per

'SMARTPHONES'

Google anuncia els mòbils Pixel per competir amb l'iPhone

Amb càrrega ràpida i Android 7.1 Nougat, l''smartphone' arribarà en dues mides de pantalla, de 5 i 5,5 polzades

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Google té una espina clavada en el seu historial. Si bé el seu sistema operatiu per a mòbils ha aconseguit el 90% del mercat, en mòbils amb marca Google no ha tingut tanta sort. Ara, el gegant de Mountain View tornarà a provar sort amb Pixel, un nou dispositiu que arriba en dues mides de pantalla i amb la missió de competir amb l'iPhone d'Apple.

Els Pixel arriben en dues mides de pantalla (5 i 5,5 polzades) i prometen bateria, bones fotos i senzillesa d'ús. Amb processador Snapdragon 821 de quatre nuclis  a 2,15 GH i 4 GB de RAM, una de les grans apostes de la firma és la càmera de 12 megapíxels (obertura f/2.0 amb estabilitzador òptic) i la bateria: 2.770 mAh i 3.450 mAh amb càrrega ràpida (fins a 7 hores d'ús amb 15 minuts de càrrega, segons ha anunciat l'empresa).

Notícies relacionades

A més a més, els telèfons funcionaran amb Android 7.1 Nougat, l'actualització del seu sistema operatiu, i amb un objectiu: facilitat d'ús al màxim. De fet, són els primers telèfons amb renovat assistent de Google (una app a la qual se li pot fer preguntes com iniciar converses, buscar fotos, gestionar l'agenda... tot amb ordres per veu), així com compatibilitat amb Daydream View, el dispositiu de realitat virtual de l'empresa. Encara no hi ha data de sortida a Espanya ni preu, però als EUA costarà 649 dòlars.

(Seguirà ampliació)