Secció recomanada per

LLANÇAMENT EL 16 DE SETEMBRE

¿Quin operador permet comprar l'iPhone 7 i l'iPhone 7 Plus a un preu més barat?

Algunes firmes llancen ofertes per adquirir el terminal una mica més econòmic a canvi de permanència

2
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

L'iPhone 7 i l'iPhone 7 Plus, els nous telèfons d'Apple, es posaran a la venda a Espanya aquest divendres, 16 de setembre. El mòbil es podrà comprar lliure, però també l'oferiran els diferents operadors espanyols, que llançaran aquests 'smartphones' amb alguns descomptes. Aquests són els preus del terminal lliure i per operadors.

LLIURE

Adquirir el mòbil lliure és sempre una de les opcions més sol·licitades. En aquest cas, es podrà adquirir en botigues com la d'Apple El Corte Inglés a un preu de sortida que marca la firma de la poma, que és de 769 euros de sortida per a l'iPhone 7 i de 909 per a l'iPhone 7 Plus. Aquesta opció permet utilitzar el mòbil en qualsevol operador, sense compromisos de permanència.

MOVISTAR

L'operador blau Movistar ofereix el telèfon lliure per als seus clients al mateix preu que Apple: des de 769 euros per al model de 32 GB per a l'iPhone 7 i de 909 per al model de 32 GB de l'iPhone 7 Plus.

A més, ofereix el programa ‘Siempre nuevo’, amb què el client pot pagar una quota mensual per fer servir el telèfon i, al final de dos anys, decidir si l'adquireix pagant una quantitat addicional o el torna. Segons l'operadora, el client pot aconseguir un iPhone 7 de 32GB per 24,30 euros al mes durant 24 mesos. Passats els 24 mesos, el client decideix si entrega el terminal i en compra un de nou o prefereix quedar-se amb l'actual pagant el valor residual en quatre quotes addicionals de 46,43 euros.

VODAFONE

La companyia vermella Vodafone ven l'iPhone 7 i l'iPhone 7 Plus a un preu que varia segons la tarifa de mòbil que es triï. Els usuaris poden optar per un pagament únic (699 per als clients de Mini S, per exemple) o per pagar el mòbil a terminis en 24 mesos. En aquest cas, i amb la mateixa tarifa Mini S de 14 euros al mes, hauran d'abonar un pagament inicial de 195 euros i pagar 21 euros al mes durant 24 mesos. Al final dels dos anys, hauran pagat els 696 euros en quotes.

Segons la tarifa escollida, el pagament inicial i les quotes varien, però s'acaba pagant entre 696 i 699 euros per l'iPhone 7 de 32 GB. Això sí, en les comandes a través de la web s'ofereix un descompte del 20% en la tarifa durant sis mesos.

ORANGE

Notícies relacionades

L'operador taronja Orange és el que ofereix més descomptes a l'iPhone segons la tarifa desitjada.

Per un costat, ofereix la possibilitat d'adquirir lliure el telèfon amb un pagament al comptat: en el cas de l'iPhone 7 de 32 GB, és 754 euros. Per l'altre, es pot adquirir pagant a terminis, segons la tarifa. D'aquesta manera, un usuari de tarifa Colibrí faria un pagament inicial de 199 euros i pagaria 24 quotes de 20,70 euros per obtenir el telèfon per 696 euros. El mateix telèfon, amb tarifes de veu i dades més cares, es pot arribar a comprar per 654 euros.