Secció recomanada per

LLANÇAMENT

Huawei anuncia el Honor 8: un gamma mitjana que desafia la gamma alta

El nou mòbil disposa de càmera de doble lent integrada per millorar la presa de fotos

honor8

honor8

2
Es llegeix en minuts

Honor, marca de la multinacional xinesa de telefonia Huawei, torna a la càrrega amb un nou telèfon disposat a competir amb les estrelles d'altres marques. Es tracta del Honor 8, que va ser presentat dimecres a París i que entre les seves característiques destaca una nova tecnologia de sensor d'empremtes digitals en 3D i una càmera de doble lent de grans prestacions.

A través d'un únic botó posterior, que llegeix en 0,4 segons el perfil i la profunditat de les empremtes digitals, l'usuari desbloqueja el telèfon sense necessitat de patró. El mateix botó funciona a més com a tecla ràpida configurable per, per exemple, accedir en un clic a una aplicació concreta, o habilitar el pagament per targeta en un establiment amb dos clics.

La càmera de doble lent integrada de 12 megapíxels, de la qual Honor va ser precursora en models anteriors, té ara tota una sèrie de funcions equiparables a les d'una càmera fotogràfica normal com la gran obertura de diafragma, de f/0.95 a f/16, l'alta velocitat de l'obturador o la profunditat de camp.

A més d'una càmera frontal dedicada als 'selfies', la doble càmera posterior presenta ara la particularitat de capturar el vermell, el verd i el negre a través del primer sensor, i reservar la gamma monocromàtica per al segon, cosa que millora la qualitat de la imatge.

El dispositiu, de gran rendiment gràcies al seu processador propi Kirin 950, disposa a més d'una capacitat de càrrega ràpida -amb una sola càrrega de 10 minuts es podria veure 1 hora de vídeo- i una bateria de llarga durada -3.000 mAh-.

Amb una pantalla de 5,2 polzades, el mòbil destaca per la seva part posterior de gran brillantor, feta amb 15 capes de vidre superposades servint-se de "l'artesania utilitzada per tallar diamants", va dir durant el llançament la vicepresidenta de la firma, Ewa Wimmers.

Una nova tecnologia que filtra la llum blava ha permès a més reduir les molèsties als ulls després de llargs períodes davant de la pantalla.

Entre altres característiques, aquest mòbil es pot utilitzar com a comandament a distància compatible "amb 232.740 aparells", i connectar-se per defecte a la xarxa més ràpida disponible a través de la seva funció wifi+3.

LLANÇAMENT I PREU

El Honor 8 es va llançar al mercat primer a la Xina a finals de juliol, i després als EUA l'11 d'agost, en quatre colors diferents -blau fosc, blanc perla, daurat i negre-.

Notícies relacionades

Ara arriba a Europa, de moment en blau blanc, en dues versions: una amb 32 gigues de memòria, a la venda per 399 euros, i una altra de 64 gigues, per 449 euros (IVA inclòs).

"Només 2 anys i 8 mesos després de la seva fundació i amb més de 80 milions d'usuaris, Honor es posiciona com un dels líders mundials en telefonia mòbil", va dir durant la presentació retransmesa en directe en 'streaming' el president de la firma, George Zhao.