Secció recomanada per

NOU TELÈFON

Huawei anuncia l''smartphone' P9 Plus, amb pantalla de 5,5 polzades i doble càmera Leica

Estarà disponible al nostre mercat des de l'1 de juny en acabat gris i amb una notable autonomia de bateria

huawei-p9-plus

huawei-p9-plus

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Huawei ha anunciat el llançament del mòbil intel·ligent P9 Plus, caracteritzat per la seva doble càmera desenvolupada conjuntament amb la firma Leica i amb prestacions demanades per l'usuari com a increment de la capacitat de la bateria i la velocitat operativa.

L''smartphone' compta amb un processador HiSilicon Kirin 955 propi de Huawei, al qual se sumen 64 GB de memòria interna (expandibles mitjançant targeta micro SD fins a 128GB més), capacitat que, combinada amb 4GB de memòria RAM, millora el temps d'espera i gestiona les aplicacions de forma més eficient. La pantalla és una Amoled de 5,5 polzades.

Com en tot dispositiu mòbil, una bateria duradora és una demanda prioritària de l'usuari. En aquest sentit, el Huawei P9 Plus està equipat amb una de 3400 mAh, fet que suposa 451 hores de durada en repòs. A més, compta amb un eficient sistema de càrrega ràpida.

Pel que fa al disseny, aporta vores amb tall de diamant rematat amb corbes molt estètiques. Ha sigut fabricat en alumini 'unibody' de classe aeroespacial i té un cristall de pantalla 2.5D de qualitat superior.

Inclou entre les seves característiques la tecnologia Press Touch per interactuar amb la pantalla. Compta amb més de 25 aplicacions natives dedicades al reconeixement de la pressió, que atorga a la pantalla d'aquest dispositiu unes opcions innovadores en el panorama Android actual.

 Pel que fa al so, integra dos altaveus estèreo d'excel·lent qualitat ubicats al frontal.

 LA CÀMERA

La companyia Huawei destaca que el seu dispositiu P9 Plus aconsegueix fotos amb la qualitat d'una càmera tradicional, fins i tot en entorns amb poca llum, com a conseqüència de la integració d'una doble càmera de 12 megapíxels que ha desenvolupat conjuntament amb la reconeguda marca Leica.

Per la seva configuració, permet experimentar efectes fotogràfics professionals i accedir a un conjunt de funcions, incloent-hi l'elecció de modes de color, efecte de gran obertura, mode monocrom i opció de format RAW. La seva doble càmera detecta la profunditat de camp a nivell professional i aconsegueix efectes artístics.

Notícies relacionades

 Pel que fa a la càmera frontal, aporta un sensor de vuit megapíxels i lent gran angular amb f/1.9., de manera que la qualitat dels 'selfies' és òptima.

El preu de venda de Huawei P9 Plus és de 749 euros.