Secció recomanada per

MWC 2016

Huawei llança el Matebook per competir amb l'iPad Pro i la Surface

Es tracta d'una tauleta convertible en PC de 12 polzades i amb Windows 10

El Matebook de Huawei, que s’ha presentat a Barcelona.

El Matebook de Huawei, que s’ha presentat a Barcelona.

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

La companyia xinesa Huawei ha anunciat aquest diumenge en la jornada prèvia del Mobile  World Congress (MWC) la Matebook, una tauleta convertible en PC de 12 polzades que integra Windows 10 i que busca competir amb l'iPad Pro i la Surface de Microsoft.

La Huawei Matebook és una tauleta premium de 12 polzades que executa Windows 10 i que busca capturar el públic empresarial o el que busca una pantalla mé gran. És tauleta, però al mateix temps ha sigut dissenyada per funcionar amb una funda-teclat per explotar la productivitat d'aquest producte.

SUBSTITUTA DEL PORTÀTIL

Notícies relacionades

Segons ha afirmat el conseller delegat de Huawei, Ricahrd Yu, la Matebook arriba per substituir el portàtil de tota la vida. Yu ha destacat la pantalla del dispositiu, amb resolució de 2160x1440 píxels, que mostra una 85% de la gamma de colors NTSC, “més que la competència”, ha dit Yu en referència a l'iPad Pro. A més, la pantalla ocupa un 76% de l'espai de la tauleta, amb menys marges que dispositius similars.

La tauleta incorpora un xip Intel Core de sisena generació, amb una bateria de 4.430 mAh (unes 10 hores d'ús). De disseny metal·litzat, el seu gruix és de 6,9 mil·límetres i el seu pes, de 640 grams. També incorpora un lector d'empremtes dactilars i una cambra frontal. El seu preu: a partir de 799 euros, depenent del processador i la memòria elegida.