Secció recomanada per

Novetats Mobile World Congress 2015

LG presenta la segona generació del seu 'smartphone' amb pantalla flexible i corbada

El terminal arriba al mercat aquest mateix mes de març en exclusiva amb l'operadora Orange

L’LG G Flex 2.

L’LG G Flex 2.

1
Es llegeix en minuts
PILAR ENÉRIZ / BARCELONA

El G Flex 2 ha sigut l'estrella de l'estand de LG al Mobile World Congress que se celebra aquests dies a Barcelona, tot i que el terminal ja es va poder veure fa unes setmanes a l'últim CES de Las Vegas. És la segona generació de telèfons corbs i autoregeneratius que presenta una pantalla Full HD OLED de 5.5 polzades amb una resolució de 1.920 x 1.080 píxels i una densitat de 403 píxels per polzada. També és flexible, i per això si s'aplica pressió sobre l'equip adopta una forma totalment plana. Aporta com a avantatge principal una excel·lent qualitat de reproducció. 

LG aposta de cara a la competència en el mercat per una configuració de terminals corbs, que s'ajusten millor a la forma de la cara i són més ergonòmics en l'ús. Responsables de la companyia han anunciat que tots els equips de més de 4.7 polzades seran corbs, fins i tot en la gamma mitjana.

Pel que fa a característiques tècniques, el model integra un processador Qualcomm Snapdragon 810, amb vuit nuclis i tecnologia de 64 bits, que treballa a una velocitat de 2 Ghz. La memòria RAM és de 2 gigues i inclou una bateria de 3.000 mil·liamperes amb càrrega ràpida que permet tenir el 50% d'aquesta en uns 40 minuts.

La memòria interna és de 32 GB, ampliable amb targetes micro SD. La càmera és de 13 megapíxels amb enfocament per làser, una tecnologia pròpia de la marca.

NOVETATS EN GAMMA MITJANA

Aquest terminal no és l'única novetat de LG, ja que també mostra quatre models posicionats en la gamma mitjana (Joy, León, Spirit i Magna) que, encara que no són de pantalla corba, sí que tenen capacitat autoregenerativa, per la qual les carcasses són capaces de reparar-se si pateixen danys petits i rascades.  

Notícies relacionades

Els quatre models arriben en versions 3G i 4G LTE. Els LTE incorporen un processador de quatre nuclis de Qualcomn a 1,2 Ghz. Les versions 3G porten processador Mediatek a 1.3 Ghz.

Ofereixen pantalles amb tecnologia 'in-cell touch', així com funcions com per exemple control per gestos i vista ràpida.