Secció recomanada per

NOU PROJECTE

Les ulleres de Google exciten la imaginació de la xarxa

Apareixen versions del vídeo demostratiu amb anuncis i amb Windows

Paròdia del Google Glass Project amb anuncis. / periodico

1
Es llegeix en minuts
CARMEN JANÉ / Barcelona

Molts internautes en tenen prou amb poca cosa perquè els excitin la imaginació i afegeixin la seva aportació a les propostes de les grans companyies. I un anunci com les ulleres de realitat augmentada que prepara Google no podia ser menys.

Ja hi ha vídeos a Youtube amb versions del producte amb els preceptius anuncis de Google i una simulació sobre com hauria estat amb el producte amb sistema operatiu Windows i no amb Android.

Google Project, el nou projecte de la companyia del buscador, són unesulleres molt lleugeres connectades permanentment a internet i proveïdes d'una càmera que capta l'entorn i li projecta informació a requeriment o no de l'usuari. Com que el principal negoci de Google és la publicitat, el bloc Rebellious Pixels hi ha afegit anuncis usant Google Googles, la tecnologia del buscador que ofereix informació sobre codis. 

Un estudi de disseny, en canvi, recorre a totes les paròdies de Windows per recrear com seria el projecte en aquesta plataforma. 

Notícies relacionades

I altres usuaris proposen des de com seria anar amb lesulleres per el carrer, ensopegant amb tot, o sortint -nemissatges a cada pas.

De moment, l'hi hauran de preguntar a Sergey Brin, el cofundador de Google, que la setmana passada es passejava per un congrés de tecnologia amb lesulleres posades.