LA FILLA VA PRESENCIAR L'AGRESSIÓ

Una dona mor apunyalada a Tenerife presumptament per la seva exparella

L'agressor està ferit greu al patir un accident quan fugia en cotxe

los-realejos-google

los-realejos-google

1
Es llegeix en minuts

Una dona de nacionalitat veneçolana de 47 anys ha mort apunyalada aquest divendres a la nit a Los Realejos (Tenerife) en un nou cas de violència masclista. La seva exparella i presumpte agressor, d'origen canari i de 68 anys, ha sigut detingut després de patir un accident amb el vehicle en què intentava fugir de la zona i està ingressat en un centre hospitalari.

Els fets van tenir lloc cap a les 21 hores a la vivenda de la dona, ubicada al carrer de Las Arenitas, a la citada localitat tenerifenca, segons han informat fonts de la Delegació del Govern. L'agressió es va produir en presència de la filla de tots dos, de 9 anys. En un primer moment, es desconeixia el parador de la menor, però finalment ha sigut localitzada en bon estat. Segons fonts policials, la nena es va refugiar a casa d'uns familiars.

Després de l'apunyalament, el presumpte agressor va fugir en un vehicle i va acabar tenint un accident a l'autopista del nord (TF-5), a l'altura de Santa Úrsula, a uns 15 quilòmetres de distància del lloc dels fets. L'home va patir importants ferides i va ser evacuat a l'Hospital Universitari de les Canàries, on ha quedat ingressat amb pronòstic greu, segons han indicat fonts sanitàries.

 

 

 

 

Primera víctima del masclisme el 2018

La víctima de Tenerife és la primera víctima mortal de violència masclista del 2018. Espanya va acabar el 2017 amb el tràgic balanç de 48 dones mortes per violència masclista, vuit nens assassinats per les parelles o exparelles de la seva mare i 27 menors orfes, unes xifres que superaven les de l'any 2016, segons dades oficials.

Notícies relacionades

Després de conèixer-se aquest nou cas de violència de gènere, l'alcalde de Los Realejos, Manuel Domínguez, ha anunciat que l'ajuntament ha decretat dos dies de dol oficial a la localitat, d'uns 36.00 habitants i ubicada a uns 40 quilòmetres de Santa Cruz de Tenerife.

El regidor ha condemnat els fets i ha assegurat que la localitat "viu en aquestes hores una profunda commoció" davant la mort d'una veïna de la localitat a mans de la seva exparella.