UNA NOIA DE 17 ANYS VA APARÈIXER SENSE VIDA EN UNA CUNETA

Així es va aconseguir detenir el presumpte autor d'un atropellament mortal: un veí indiscret el va delatar

Va alertar al sentir dir per telèfon a l'acusat que havia sigut ell i que fugia d'Espanya

Arrestat el sospitós / ATLAS

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Efe

Un veí de Pozuelo de Alarcón (Madrid) va anar a la policia després de sentir el suposat autor de l'atropellament mortal d'una noia de 17 anys que ho havia fet ell i que se n'havia d'anar d'Espanya, segons han informat fonts de la investigació.

El succés va tenir lloc aquest dilluns al voltant de les 7.20 hores a l'altura del quilòmetre 3,500 de la M-117 (Fuente El Saz de Jarama-Guadalajara), quan el conductor d'un vehicle es va fugar després d'atropellares va fugar  una noia de 17 anys resident en una urbanització de Ribatejada que es dirigia a agafar l'autobús per anar a l'institut.

Va ser un conductor que circulava per aquesta carretera qui va descobrir el cos i va avisar el 112; la jove presentava politraumatismes i ferides molt greus i, malgrat que el conductor va relatar que semblava encara amb vida, els sanitaris del Summa només van poder certificar la seva mort al voltant de les onze del matí.

Un veí va alertar la policia

Com han informat la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, en la inspecció ocular feta per agents del Grup d'Investigació de l'Agrupació de Trànsit de l'institut armat es van trobar diverses restes del vehicle que havia causat l'atropellament.

De l'estudi i la seva anàlisi es va arribar a la conclusió que pertanyien a un turisme de la marca Mercedes Benz, caixa 210 classe E, matriculat fa 21 anys. Ja a les 20.00 hores, la Comissaria de Policia Nacional de Pozuelo de Alarcón va comunicar que tenia una informació relativa al suposat autor dels fets.

Segons fonts de la investigació, va ser un veí qui va alertar la policia després de sentir una conversa en què un home deia que havia atropellat una noia i que se n'havia d'anar d'Espanya.

Detingut a Barajas

Els agents dels dos cossos van iniciar les gestions per identificar i localitzar aquesta persona, que va resultar ser F. S. R. G., amb domicili a Pozuelo de Alarcón, de nacionalitat argentina i sense antecedents. Després d'identificar-lo, els agents van anar al seu domicili, on només hi havia la seva neboda, L. R. C., de nacionalitat paraguaiana, que va informar que el seu oncle havia fet la maleta de forma ràpida i havia adquirit un bitllet d'avió amb destí a Buenos Aires per a aquella mateixa nit.

Notícies relacionades

Després, la Policia Nacional va detenir l'home a l'interior d'un vol que tenia previst sortir a les 23.55 hores de la Terminal 1 de l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas amb destí a Buenos Aires.

El vehicle implicat en aquest atropellament, de color verd fosc, va ser trobat a la via pública, a l'altura del número 353 del carrer Río Tajuña de la localitat del Casar de Talamanca (Guadalajara) i, segons la Guàrdia Civil, presenta danys coincidents i compatibles amb les restes agafades al lloc del sinistre. Ara ha sigut intervingut per estudiar-lo.