Intent de robatori

Detinguts cinc menors que perseguien un jove a Madrid amb matxets

Un veí va amagar la víctima al seu automòbil i va trucar a la policia

policiamunicipal

policiamunicipal

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de la Policia Municipal del districte madrileny de Carabanchel van detenir aquest dimarts a la nit cinc menors que portaven quatre matxets de fins a 52 centímetres, amb què perseguien un noi de 18 anys per robar-li.

Segons ha confirmat una portaveu de la Policia Municipal a Europa Press, els fets van tenir lloc aquest dimarts al voltant de les 22.20 hores, quan un jove es va disposar a travessar per un pas subterrani del carrer General Ricardos.

En aquell moment el van increpar cinc joves que portaven quatre matxets d'entre 38 i 52 centímetres i una barra de ferro, amb la clara intenció de robar-li. La víctima, molt espantada, va córrer en direcció contrària, i els seus atacants el van perseguir.

Notícies relacionades

En un carrer veí el noi va demanar ajuda a un ciutadà, que no va dubtar a donar-li auxili ocultant-lo a dins del seu vehicle. Des del seu refugi van avisar la Policia Municipal del Districte, que era molt a prop del lloc dels fets.

Els agents van organitzar un desplegament policial per atrapar els agressors, que finalment van ser interceptats i detinguts a les proximitats. Els cinc menors han sigut traslladats i posats a disposició judicial per un presumpte delicte de robatori amb intimidació amenaces greus.

Temes:

Madrid