Final inesperat

El vídeo del test de drogues de la Guàrdia Civil que està arrasant

Un voluntari participa en el control que s'aplicarà durant les festes i després d'aplaudir la iniciativa dona positiu en coca

El vídeo del test de drogues de la Guàrdia Civil que està arrasant / {periodico}

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El vídeo supera les 200.000 reproduccions. La veritat és que no té desperdici. El marc: la campanya de control de drogues que porta a terme la Guàrdia Civil per a aquestes festes de Nadal. El protagonista: un conductor conscienciat, almenys de paraula, dels perills de conduir sota els efectes de les drogues. Davant una desena de mitjans de comunicació, aquest home no dubta a aplaudir que es facin aquests controls. El pitjor, diu, són les drogues: "Jo crec que les drogues afecten molt més [que l'alcohol], en el sentit que la gent es confia més. Hi ha coses com el cànnabis que la gent en consumeix diàriament i la gent es pensa que pot fer coses. Les drogues també costen diners i això la gent no ho veu... després es queixen de la multa però no veuen les altres coses".

Després de la declaració, la sorpresa. El guàrdia civil que li ha practicat la prova li diu: "Doncs mira, dones positiu en cocaïna". Després de la planxa, el noi assegura que "fa molt" que no en consumeix i, a les preguntes dels periodistes, concreta: "Almenys una setmana". Sens dubte, el vídeo seguirà sumant visites.