L'OPERACIÓ CONTINUA OBERTA

Un home atrinxerat fereix d'un tret un guàrdia civil a Algesires

L'individu va obrir foc contra els agents que el volien detenir per venda de drogues

recurso-guardia-civil

recurso-guardia-civil
atrincherado-aljeciras

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agències

Un agent de la Guàrdia Civil ha resultat ferit aquest dimecres per un impacte de bala a la cama en un tiroteig al carrer de García Lorca d'Algesires (Cadis) durant una operació que continua oberta.

Fonts policials han informat que en aquell carrer d'Algesires, a la barriada d'El Saladillo, s'ha atrinxerat un home que ha obert foc contra els agents que l'anaven a detenir per un presumpte delicte de venda de drogues. Altres fonts apunten que dos homes més estarien atrinxerats amb ell.

Segons han indicat fonts de l'institut armat, els agents feien una operació als carrers d'Antonio Machado i Ponce de León d'aquesta barriada quan hi ha hagut un tiroteig.

Notícies relacionades

A les 10.30 hores un home continuava atrinxerat a casa seva, que ha sigut envoltada pels agents, i hi ha hagut trets. La Policia Local d'Algesires ha tallat els carrers adjacents. L'estat de l'agent de l'institut armat "no és greu", han informat a Efe fonts de la investigació.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat agents de la Policia Nacional, als quals competeix aquesta zona, i per això algunes desenes d'agents intervenen en aquest cas.