Diumenge passat

Cauen tres lladres que van robar una mateixa nit en tres empreses de Girona i Barcelona

Van agredir amb una maço els Mossos quan els van enxampar en un taller mecànic de Terrassa

detenidos-ladrones-empresas

detenidos-ladrones-empresas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos van detenir el 5 de novembre tres homes com a presumptes autors de tres robatoris en empreses. Els fets van passar cap a les vuit del vespre, quan la policia va rebre l'alerta que havia saltat l'alarma de seguretat en un taller mecànic de la localitat de Salt (Gironès). Els lladres hi van entrar per una finestra i van intentar emportar-se sense èxit la caixa forta. Immediatament es va mobilitzar un operatiu per trobar-los.

Al cap d'una estona, informen aquest dissabte els Mossos, es va rebre un nou avís per robatori en una empresa panificadora, situada al municipi d'Hostalric. En aquest cas, es van emportar una caixa amb 400 euros i van fugir.

Al voltant de les deu de la nit d'aquell mateix diumenge la policia va detectar la presència d'un turisme davant les portes d'un taller de vehicles, en un polígon comercial de Terrassa, i van decidir fer un seguiment discret. Uns minuts més tard, els agents van observar com del vehicle baixaven tres persones i es posaven a manipular la persiana que hi havia davant de la porta del taller, fins que la van aconseguir obrir. Seguidament, van intentar obrir una segona porta, moment en què es van veure sorpresos pels agents.

Reacció violenta

Notícies relacionades

Els lladres van reaccionar violentament. Un va esgrimir una maça de grans dimensions i l'altre la pota de cabra que utilitzaven per trencar panys. Es van encarar als agents i els van agredir, encara que van aconseguir reduir-los i detenir-los.

Els detinguts, de 29, 38 i 41 anys, de nacionalitat bosniana, croata i romanesa i veïns de Barcelona, van passar a disposició judicial del jutjat de guàrdia de Terrassa. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.