DES DEL 2015

La Policia deté a Madrid un fotògraf per abusar sexualment de set noies

L'arrestat contactava amb les víctimes a través d'una xarxa social i els oferia un 'book' gratuït

policia

policia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Madrid

La Policia Nacional ha detingut a Madrid un noi de 24 anys, fotògraf de professió, com a presumpte autor de set delictes contra la llibertat sexual comesos des del 2015 a dones d'entre 16 i 25 anys en diferents províncies espanyoles, amb qui contactava a través de les xarxes socials i a qui proposava fer-los un 'book' fotogràfic de manera gratuïta.

Segons agents de la Policia Nacional, la investigació va començar al mes de juliol. Una noia menor d'edat va denunciar que un home, fotògraf de professió, va contactar amb ella a través d'una xarxa social oferint-li una sessió fotogràfica gratuïta al seu domicili. Una vegada a la vivenda, i després de proposar-li fotos amb menys roba, va abusar sexualment d'ella.

L'arrestat establia una conversa a través d'una xarxa social amb noies que mostraven tenir una gran afició pel món de la moda per, després de donar-se a conèixer com a professional de la fotografia, oferir-los una sessió sense cap cost al seu domicili a Madrid.

Una vegada anaven a la seva vivenda, els plantejava l'opció de fer-los fotos amb menys roba. Quan hi accedien els feia tocaments en zones íntimes justificant que era necessari per “transmetre millor la realitat i el sentiment de la imatge”.

No es descarta que hi hagi més víctimes

Notícies relacionades

A principis d'agost es va poder detenir i posar a disposició judicial aquest individu, i es va decretar el seu ingrés en presó provisional. En el registre fet al seu domicili es va intervenir diferent material informàtic, com ordinadors, discos durs i targetes de memòria.

Els investigadors no descarten que hi hagi més víctimes que no han presentat denúncia, bé per por de represàlies per part del presumpte autor o perquè, quan van passar els fets, eren menors d'edat i van accedir a fer la suposada sessió fotogràfica sense coneixement dels seus progenitors.