ACCIDENT

Mor un menor atropellat pel tren mentre es feia fotos a les vies

Els seus amics es van poder escapar

via-tren

via-tren

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / EP / Madrid

Un menor d'edat ha mort aquest dilluns al ser atropellat per un tren de la línia Madrid-Extremadura al costat de la urbanització Soto del Espinosillo, al terme municipal de Pepino (Toledo). La víctima estava jugant amb tres amics i fent-se fotos a les vies.

Segons han explicat testimonis presencials, el grup s'estava fent fotos a les vies quan hi ha hagut l'accident. Mentre els altres amics s'havien retirat del pont per on passen les vies, el menor que ha mort s'ha endarrerit i no ha tingut temps per sortir, i s'ha vist atrapat pel tren en un tram amb baranes, per on no ha pogut saltar.

Notícies relacionades

Els crits dels joves, han explicat els testimonis, han alertat els veïns i un grup de treballadors d'Aqualia, que hi han anat de seguida per intentar auxiliar el nen que estava atrapat a la via, encara que no han pogut fer res per salvar-li vida.

L'accident ha tingut lloc cap a les 14.00 hores i el tren ha estat parat en aquest punt durant més d'una hora, fins que ha tingut el permís per tornar a l'estació de Talavera. Al lloc de l'accident s'hi han traslladat efectius de la Guàrdia Civil, del parc de Bombers i del servei d'Emergències del 112, així amb una uvi mòbil de Talavera.