Treballava com a repartidor de menjar ràpid

Mor un motorista de 19 anys a Cullera atropellat per un conductor ebri que va fugir

L'automobilista va ser detingut una hora després

 

  / EFE

1
Es llegeix en minuts

Un motorista de 19 anys va morir ahir a la nit en un accident a l'avinguda del Racó de la localitat valenciana de Cullera al ser atropellat per una furgoneta que va fugir i el conductor de la qual va ser detingut una hora després a casa seva amb una taxa d'alcoholèmia superior a la permesa.

El jove, identificat com a F.F.G. i de nacionalitat francesa, treballava com a repartidor de menjar ràpid i l'accident ha sigut catalogat com a laboral, han informat fonts de l'Ajuntament de Cullera i del CICU.

L'accident es va produir ahir cap a les 21.46 hores i al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU, que va practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar al jove durant més de mitja hora, que no van tenir resposta.

Segons ha informat el CICU, la mort del motorista va ser instantània.

La Policia Local de Cullera va localitzar la furgoneta implicada en el sinistre en una zona del municipi i la dona del conductor va reconèixer els fets, per la qual cosa aquest va ser detingut al seu domicili.

Notícies relacionades

Se li van practicar proves d'alcoholèmia i drogues, i va donar resultat positiu en taxa d'alcohol, segons fonts municipals.

L'home, E.C.D., també de nacionalitat francesa, va ser detingut per un delicte contra la seguretat viària per la Guàrdia Civil de Cullera.