LA POLICIA LA BUSCAVA

Un home confessa sis anys després que va matar i va esquarterar la seva mare a València

L'individu compleix condemna per dues temptatives d'homicidi a dues de les seves ties

polirecurso

polirecurso

1
Es llegeix en minuts

Un home que està complint una condemna de més de 20 anys de presó per dues temptatives d'homicidi a dues de les seves ties comeses el 2014 ha confessat a la Policia que va matar la seva mare a València el 2011 després d'una discussió i que després la va esquarterar.

Segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat, la dona, de 48 anys, suposadament va desaparèixer l'abril del 2011, però la seva desaparició no va ser denunciada per la seva germana fins a l'agost del 2016, més de cinc anys després.

La desaparició es va deure, segons s'ha pogut esbrinar ara, al fet que el seu fill va mantenir una discussió amb ella, van forcejar i el jove va empènyer la seva mare, que es va donar un cop mortal contra el terra.

Les investigacions de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Secció d'Anàlisi de Conducta de la Unitat Central d'Intel·ligència Criminal (UCIC), han determinat que posteriorment el fill va esquarterar la seva mare.

Les investigacions van començar l'agost del 2016 al denunciar una dona la desaparició de la seva germana, de la qual no tenia notícies des de l'abril del 2011. La tasca policial, continua el comunicat, es va veure dificultada pel fet que la desaparició hagués passat més de cinc anys enrere.

Notícies relacionades

Els agents, en un primer moment, van descartar que hagués fugit de manera voluntària, com semblava que havia sigut el cas per uns missatges que suposadament hauria enviat des d'un número de mòbil diferent del seu i com també opinaven alguns familiars.

A més, van poder comprovar que durant les dates posteriors a la seva desaparició haurien desaparegut 45.000 euros d'un compte del qual era titular.